Demont sedadla

• sebo 1.8 16V
    tak to je poriadna babračka . Takže bez uprav jedine sedačky z nejakého FC alebo aj Alfa by sedela?
  • Syky
    to ja vim,proto to mam vepredu zpevnene ze jsem to prevaroval destickou....to fakt nevydrzi....ALE...ja se v tom uz vyjebal a udrzelo vse ;)
  • Denis 1,9 JTD:(
    No maticové nýty...když mi nedokázaly udržet na Bravu ani plastový nárazník, asi bych se nespoléhal na to, že mi při případné havárce udrží celé sedadlo. To raději navařit zespod do kastle matici, nebo ten plocháč jak říkáš. Sedadlo musí být pevné, působí na něj velké síly, i když se to nezdá.
  • Syky
    jak ktere..ja kdyz jsem tam daval jine sedaky,musel jsem dat ty stare kolejnice pryc....premerit,vyvrtat diry,hodit maticove nyty,podlozit a upnout nove kolejnice,ktere byly od sebe jinak vzdalene jak origo..dobra mrdacka s tim byla...lepsi by bylo mozna navarit tam pasovinu na příč, a na to teprve chytnout ten sedak..ja to valil do podlahy primo...
  • sebo 1.8 16V
    Športove sedadla majú inú rozteč alebo je to nejako normalizované ale bo sa to musí upravovať dik
  • Warhol
    sestka imbus
  • Mertix
    ty šrouby sou pod plastovejma krytkama :)
  • Syky
    presne..sedak posunout uplne dozadu,uvidis dva srouby co jsou na kolejnici co drzi v podlaze,,vysrubovat,sedak posunout uplne dopredu,ten samy postup v zadni casti kolejnic a jde ven...
  • K0K1N 20VT
    myslím,že tam jsou jaký imbusy
  • K0K1N 20VT
    povol 4 šrouby co ho drží a vyndej ho ven,jestli máš výhřejvání,tak ještě odpoj konektor a je to.
  • Edrig
    Zdravím všechny .Potřebuji vyhodit na chvíli sedadlo spolujezdce(nebo alespoň opěradlo) a nechce se mi nad tím ve studené garáži dumat.Poradí mi někdo jak to rychle provést? Dík za informace