-
10:27:49 22.12.2011
Takze rikas ze mam mrknout do volantu???Prave ze jak mam otoceny klicek tak panel sviti a jak roznu svetla tak zhasne.Pritahl jsem auto ze servisu a hned tohle no jedna radost......zkusim ten volant ani nevim kde je v tom aute vsude ukostreni od toho nebo tak. :/
-
04:12:13 22.12.2011
tak si ho vyšteluj na jedničku :D na co bys vozil ventilátor, který by nefoukal? to je jako bys vozil rezervu :D
asi se ti šlusnul nějaký drátek na kostru řek bych. pokud jsi nevrtal do toho panelu, jakože se při nasazování dá skřipnout nejeden drátek, tak další, které by s tím mohly mít něco společného jsou ve volantu. zkus s ním pokývat nahoru dolu, dopředu dozadu jak otočíš klíčkem jestli ten panel zhasne
-
19:47:45 21.12.2011
Jo pri zapnutych svetlech se rozsvitil i panel ted je to opacne.na regulatoru vypnu ventilator a osvetleno zhasne zapnu prvni stupen a blik se rozsviti.No jsem z toho v zadku :D
-
19:39:00 21.12.2011
ten panel ma svitit?
-
19:31:22 21.12.2011
Zdravim vsechni mam mensi problem s elektrikou a nevim kam sahnout.Jak otocim klicek zapalovani tak se mi rozsviti panal regulace topeni.Jakmile rozsvitim svetla tak svetlo na panelu zhasne.Ventilator je mrtvi nekde to musi asi probikez nebo ja nevim.Jinak pojistky jsou v pohode.Budu rad za kazdy napad.