no prý to při sešlápnutí plynu uplně jiskřilo a šlehali z toho plameny:( fotku zatím nemám, ještě auto nemám doma....je to divný no, ale už je to díkybohu OK
Možná nějaký zkrat?
nastartuje a a zase chcípne
-
09:29:50 14.12.2011
-
13:38:02 13.12.2011No nedovedu si hlavne predstavit, jak by nejaka servohadice mela vliv na chod motoru. Je to uplne izolovany system...
Mas nejakou fotku? Nedrelo se neco o sebe? -
08:09:47 13.12.2011řízení........ale teda byl to nepříjemný pocit, když takhle za jízdy odejde posilovač řízení v mírné rychlé zatáčce:)))a ještě chcípne motor takže odejdou i brzdy:)
-
23:16:12 12.12.2011Rizeni nebo Brzd?
-
21:38:16 12.12.2011PhoB
ty si veštec?:) -
17:38:12 12.12.2011dnes jsem našel díru v hadici od posilovače řízení....teda to bych nečekal:(
-
14:53:57 12.12.2011Zkus ten volnoběžný ventil... teda asi ve dvojku jak koukám že ti to jinak hned chcípne... odpoj ho a znovu zapoj a uvidíš jestli se něco změnilo. Ale já ho zkoušel a šlo jezdit i bez něj... řídící jednotka se to snažila nějak korigovat sama ale bylo poznat že to není ono a při rychlém sundání nohy z plynu auto chcíplo... při polechtání plynu se sice dalo chytit nějaké otáčky naprázdno ale nepravidelný chod... Aaaa matně tuším že jeho fčnost jde prunbout i tak že otočíš klíček do polohy MAR a ve ventilu jde poznat že sepne elmagnet a lehce bzučí :)
-
08:58:06 12.12.2011no hadice...kterou myslíš? letmou kontrolou byly všechny tam kde mají být...Měl jsem do zásoby benzinové čerpadlo na 6 barů tak ho tam dám a uvidíme
-
00:36:41 12.12.2011Nejaka hadice/netesnost?
-
23:38:27 11.12.2011to pumpou nebude mne keď odišla ani pridávanie nepomohlo mne sa zdá ze na starosti aby to na neutrále neskapalo ma krokový motorček neutrálu ale to je slušne mastná zaležitosť tak račej nech sa pletiem
-
20:02:00 11.12.2011ahoj,
prosím o radu. Už asi měsíc řeším pocukávání při plném plynu. Nakonec po výměně svíček se ukázalo, že to je špatnou fajfkou. Jenže než se mi ji podařilo sehnat a vyměnit a dnes z ničeho nic mi za jízdy pod plynem chcípl motor. Měl jsem docela co dělat bez posilovače zastavit tam kde jsem chtěl...A k mému překvapení motor už nechtěl běžet. Po nastartování sám chcípne. Tomu se dá zamezit jen tím když šlapu na plyn při startu a pak to musím držet pod plynem, ale nedá se s tím jezdit, jakmile člověk sundá nohu z plynu, tak to okamžitě chcípne. Pojistky OK, svíčky OK, cívky taky OK. Když to natočím pod plynem, tak svítí někdy vstřiky a někdy baterka. Baterku jsem zkoušel i odpojit a tak resetovat řídící jednotku. Nikdy se mi toto nestalo, čím to může být?:(
Mohla mi odejít benzínová pumpa nebo jeden vstřik? Auto ještě včera jelo na 100%