Zdravá 1.8 -zvuk-

• sebo 1.8 16V
    Musel tárať v českú som zo svojim FC 1,8 TDI ešte nebol

• sebo 1.8 16V
    Je pravda Že to nieje celkom na korektne porovnanie kvôli tomu vysávaču namiesto originál air boxu Ale keby človek chcel aby mal zvuk ako novy by musel hodne veci prepasovať a povymieňať
  • amadeus69
    Ta první půlka je dost hustá teda :D

Už se nedivím že mě známej do krve přesvědčoval,že viděl před domem startovat Fiat Coupe v dieslu :D

No jinak v druhej půlce mu krutě hučí nějaká kladka.. :)
  • sebo 1.8 16V
    To to je pre identifikáciu vadného variátora podla zvuku najlepšie video na nete čo som našiel

pri konci už je nahratý z novým variátorom aj ja to plánujem takto isto nahrať keď budem meniť variátor aj rozvody
  • jardast
    sebo tak ja porad verim v to,ze prijde den kdy to sem nekdo nahraje a tento den se zapise do dejin fiatcoupe.cz :-DDD
  • sebo 1.8 16V
    na kladkách sú priemyselne ložiska alebo nedaj bože trecie?
  • Honza
    teĎ v zimě ne:) kladky sou nic moc, i když sou nový..

mam 1.8mu po výměně 8mi hydroštelů (a vymačkání a vymytí zbylejch 8mi), všech kladek atd... žádný ťukání nic se neozejvá, jen to žere olej:)
  • sebo 1.8 16V
    jardas
    si dovolil hodne :) som som zvedavý kto tu hodenú rukavicu "zodvihne" Ale TDI ma znieť presne ako ta moja 1,8 alebo je to 1,8 Zetor kua teraz neviem :)
  • jardast
    Ahoj,mohl by někdo prosím být tak hodný,a nahrál zvuk motoru své 1.8 za studena a za tepla?Nejlépe někdo kdo má třeba po GO.Moc nám všem 1.8-mičkářům pomůžete :-) díky