Spotreba 20 VT

• sebo 1.8 16V
    presne tak a mam spotrebu 8l/100km
  • Coupe20VT PLUS :-D
    sou auta, kde ta nádrž je prázdná ještě mnohem dřív...

a tvoje auto by jí mělo prázdnou ještě dřív, protože tvuj kousek žere benzín pořád... :-D
  • sebo 1.8 16V
    to vlastne 20VT ak ide 250km/h je po hodine prázdna nádrž?
  • Jan Paukovic20VT
    Normal 14 a kdys nato lehce dupnu tak klido i 50.
  • amadeus69
    Do 2500 právě žere 20VT úplně minimálně, pak se vzrůstajícím tlakem turba to jde hezky nahoru :D

Určitě je to takhle blbě, co ta lambda?
  • Innocento
    Možná bych to i povytočil drobet víc. Byl by to problém?
  • sebo 1.8 16V
    Mno ja nemám 20VT ale ak jazdíš do 2500 a žerie 17 je niečo na prd teda podla mňa
  • Hi-Fick Coupe
    motor ide uplne nadherne...a zere to 17 ked to vytacam do nejakych 2500 otacok...ale z pozorovania som zistil ze to asi zerie menej ked tom riadne dupnem
  • amadeus69
    17 je hodně dá se jezdit v pohodě kolem 7-8 ale celkový průměr pak bude u každého kolem 9-11. Já i když tomu hodně šlapu třeba na dálnici tak se málokdy dostanu nad 14, protože pak stejně někam dojedeš kde musíš zpomalit za někoho se zařadit atd..

Můžeš mít v prdeli lambdu atd.. jak jde motor vše OK? Taky záleží jak jezdíš, jestli v téhle zimě nastartuješ a popojedeš dva tři kilometry do práce a po práci to samé zpět tak by to možná těch 17 žrát mohlo :D
  • miro20vt
    Mne to tak zere od 8 do strasne vela zalezi ako my moc opuchne noha
  • Hi-Fick Coupe
    keby to mne zralo 7 tak som opity kazdy den
  • K0K1N 20VT
    určitě tady toto téma už je ale to je jedno. 17 je hodně vela,mě kolem 10,jízda ala děda na delší vzdálenost i za 7 na sto.
  • Hi-Fick Coupe
    Nazdar chalani, kolko vam zere 20VT...mne to lieta okolo 17 litrou pri normalnej jazde ,to je asi vela...