tak nejaka ztrata motoru, nebo tak :)
taky to muze byt spatny olej, mi treba selenia tlaci pomaleji a o 0,2b min nez puvodni co jsem tam daval a to se lilo do porschaku, jinak oba 10W40 a porschacky tekl jak voda a selenia div ze nekyda jak med, pritom oba uplne stejne specifikace
......
chtelo by to premerit poradnym merakem, ten v palubovce je spis, ze se tam neco hybe
4body svicky
-
06:58:03 2.12.2011
-
20:07:26 1.12.2011a kdyz to tlaci min baru tak nejaka ztrata vykonu nebo tak?
-
04:46:00 1.12.2011na plyn mi to taha do tech 5,5 tis otacek pak to jak kdyz utne ztrati vykon a tak prehazuju tak kolem 4,5 ale kdyz to podrzim za tech 5,5 tak do jedne dvou vterin zas nabere a jede dal ale myslim ze asi 6,5 je konecna, pokud to ale prilechtavam postupne tak jede i dal
Ja to na plyn drzim tak pod 4tis ot. nekde jsem cetl ze ten motor nem rad dlouhodobe v lpg pres 5tis ot. jinak v plynu se da 180 a jeste to muze ale uz hooodne pomalu
..........
tlak oleje by se po otoceni klicku nemel hnut, jestli vytreli nahoru tak to mas odpojene nebo blby kontakt. Studene v neutralu po startu 2.8-3 bary ohrate v neutralu by to nemelo padat pod 1.5 b ale ten budik co je v palubovce je vekem vychozeny tak spis orientacni, musel bys dat novy presny kdybys chtel presne udaje, navic i kontakty na cidlech muzou byt zaoxidovane a uz zas mas jine hodnoty -
17:53:23 29.11.2011raven maly dotaz na tebe nechci zakladat nove tema a ty bys mohl vedet.Potreboval bych vedet kolik ma tlacit olej treba po nastartovani za studena a tak.Pro me to je uplne nezname takze nevim ani jestli mi to tlaci dobre...dik za radu
-
14:48:02 29.11.2011hahaha tak to mame stejnej problem.Zkusim vymenit to cidlo a mozna to pojede lepe strika mi tam toho benzinu strasne moc :D ten plyn mam tez rucne serizeny.Delal mi to znami...rikam ze zacatku to nechtelo jet ani 140 na plynn a ted 190km :Dale zas tak to nedrazdim na plyn.....jen ta spotreba :D zkousel si nekdy kolik to vytahne tobe maximalku na plyn?
-
11:58:17 29.11.2011jj taky mam BRC Just :D a fakt mi to zere tak malo strikanim do sani... bohata smes taky u benzinu, mozna pomalsi lambda, pac hodnoty lambdy jsou v benzinu podle diagnostiky idealni a cidlo teploty jsem davno menil, zato v plynu ma lambda naprosto pitomou hodnotu a ted z hlavy nevim, ale myslim ze 0,04V a nemeni se, takze mam pocit ze vubec neni na plyn pripojena
jinak plyn sem steloval sam na smesovaci je imbus a sroubek, tak jsem nahral auto na 80°C a sel utahovat inbus az to zaclo chcipat, dycky sem potah za plyn po mezistelovani az jsem se dostal k tesne pred kolisani otacek, jen sem to doladil tim druhym sroubkem a vyreseno... zalezitost asi 10minut -
21:31:02 28.11.2011:D to jo.Tobe to zere tak malo do v zime ikdyz to mas do sani.Mam system Brc takze taky do sani a dostanu se na nejaky ch nevim 11-12 L a to v lete :D Znami mi rikal ze do sani to zere i kdyz ten plyn jen lechtas jelikoz do sani to je pry na prd. Anebo......To by chtelo seridit coz asi nemam.Jo a mensi dotaz mozna bys mohl vedet.Plyn mi jede ok myslim volnobeh atd ale benzinu mi to strika bohatou smes.Myslis ze by to mohlo byt cidlo teploty motoru?
-
16:19:18 28.11.2011takže máš taky stříkání plynu do sání jako já, no to je fakt pak do 5tis ot. a pak zdechlina, ale zato to žere 7-8 v zimě 9 litrů lpg :D ale třeba ti co to mají přímo do válce, tak fičí jak na benzín
pokud ti teda neodcházejí cívky a nepotřebuješ menší odpor, ale spíš potah v benzínu, tak platiny jsou ideální. Sice nevěřím, že by měly mít životnost 90tis km, jak tam píšou, ale 30tis km rozhodně bez problémů a odtrh na 1mm možná byl na benzín 1,05mm ještě lepší, ale už jsem si říkal, že by to mohlo být větší namáhání na cívky, ikdyž ta jiskra klidně doletí i 1cm :D -
10:54:01 28.11.2011dik za radu jsem zas o neco chytrejsi.Bezne mesto a tak jezdim lpg.A kdyz uz se nahanet s nekym tak jedine benzin.S plynem to jaksik nejde :D
-
22:48:39 26.11.2011Erikson taky mam plyn, zalezi na co jezdis vic, ja beznou jizdu plyn, ale neni jediny den co bych nebyl nekolikrat v omezovaci na benzin
takze ty silvery na lpg maji podle vyrobce po asi 20tis km odpor mensi nez ostatni svicky na zacatku, odtrh nech takovy jako je
platiny jsou lepsi, charakteristika jako jine svicky a pokud das odtrh na 1mm tak i jedou lip na benzin, osobne dam priste zase platiny, v katalogu najdes spravny model -
10:12:44 26.11.2011dik prdnul jsem tam zas bosch ktere tam naj byt a pohoda.Mam tam i plyn tak asi zkusim ty brisky silver...nebo platinu?pokus...omyl :D
-
19:44:53 24.11.2011origo Bosche Platinum jsou celkem guth ale mě v současném motoru už nefachají - ve chvíli max výkonu to prostě cuká - jakože doost!... studenější ytriový ngkčka s tím nemají problém...
-
19:32:48 24.11.2011pokusy jsou na ho..., idealni je dat tam co rika vyrobce motoru, nebo vyrobce svicek
brisk platinum - nejlepsi zlaty jednobod
brisk silver - sice na plyn, ale nejmensi odpor a namahani civek
sam bych nad briskama ohrnoval nos a verze alline se usmazi po 4tis km ikdyz je taky na nase motory, ale platinum a silver vydrzi rozhodne dyl jak NGK a to jsem kdysi kupoval jen NGK a zacinal na bosch (vse co tam patri, zadne pokusy)
nebo priplat za champion co tam patri a mas klid -
19:50:35 21.11.2011takze klasika svicky nazpet asi.Jinak jedou v pohode akorat se mi zda jak by uz ve vysokych otackach ztracely tah.
-
19:38:22 21.11.2011nač laborovat... jezdím klasický svíce co tam maj bejt za 80kč/ks,
v HC upraveným motoru mam bosche platinum za 100,¨- ks a nepociťuju že by byl problém... pro zajímavost v jendom motoru přestavěným od základu co stál 90000czk jezdím svíce z 35KS A NEZNÁM LEPŠÍ:) -
19:34:46 21.11.2011Ja som mal 3polove NGK a boli v pohode,ale nad 6000ot.uz nejak nechcel tocit motor...Teraz mam NGK irridium a citit ze to slape lepsie,vacsi chut mam do otacek,su sice drahe svicky ale ja som spokojny :)
-
19:24:55 21.11.2011ty čtyřbodový sou na nic, já je měl a auto s nima někdy jelo jako by na 3 válce. Jinak vytačet šlo. Pak sem dal championy - nejlevnější svíčky co tam maj bejt a cajk:-)
-
18:17:42 21.11.2011Zdravim vseckych.Mam malej dotaz.Koupil jsem 4body svice bosch.Dneska jsem chtel tocit maximalku a byl jsem rad ze jsem to vytahl na 170km/H.Muzou mit ty svice az takovy vliv?Ted nevim jestli tam hodit zpatky jednobodove.Dik za kazdou radu.