Keramicka spojka

• Warhol
    viem, ale take viem drahsie
  • krisz
    Tak nikto nevie za dobru cenu spojkovu sadu do 16VT???
  • krisz
    Nikto nevie lacnejsie?Tak ja objednam ten valeo premium...
  • krisz
    Tak vie niekto lacnejsi spojkovu sadu,ako som tam napisal?Valeo 5380,luk 6000,sachs 7100...
  • Honza
    to pak pojedeš seriovou lamelu na zhuntovaným přítlačáku a setrváku? setrvák srovnat jde, přítlačák s obtížemy, protože i lehkým úběrem snižuješ hodnotu předpružení a tím i přítlaku-pokud teda dodatečně neobrobíš setrvák..
  • krisz
    Honza,ty si neprecital cely text...Budem mat keramicku lamelu,novy pritlacak a lozisko...nekupim zvlast len pritlacak a lozisko,radsej beriem celu sadu,lebo tam je riziko,ze ked nahodou mi odide keramika,tak aby som mal v rezerve aj lamelu...
  • Honza
    nechápou důvod výměny přítlačáku a ložiska, přičemž lamela zůstane původní- vyměň i tu.. asi rád děláš věci na dvakrát..
  • krisz
    jasneee,tak uvidime asi vyskusam tu keramiku :) A za kolko by ste mi vedeli zohnat spojkovu sadu? Ja som nasiel za 5380kc valeo premium alebo za 6000kc LUK a za 7100kc SACHS,ktoru mam brat? Bude dobre aj ten valeo?zatial len budem potrebovat ten pritlacak a lozisko ale beriem celu sadu aby som mal v rezerve aj lamelu...Ked nahodou niekto vie lacnejsie tak mi piste,diky...
  • Hanz16VT
    Mám na tvrdý (neodpružený) lamele najeto cca 22000 km a vesměs po Praze.Chce u toho přemejšlet a naučit se s tím jezdit jinak trpí jak spojka tak převodovka.
  • nocarret
    když se k ní budeš dobře chovat tak ti vydrží, jinak neni problém jí odprásknout na sprintu za odpoledne
  • Coupe20VT PLUS :-D
    já ji mám na autě už cca 10.000,- používám jí na denní ježdění a je v pohodě...

záleží jestli je odpružená, nebo pevná...
  • krisz
    Kamos mi nabizil keramicku spojku OMP a chcem spitat ze kolko km to vydrzi a ci da sa stym normalne jazdit,lebo na evo forume som cital,ze zivotnost cca.10-15000km...ked len tolko vydrzi tak to sa mi asi nevyplati,lebo s autom jazdim aj na sprinty a rocne cca.15000km urobym...