HKS BOV FC16vt - prosím o radu...

• HARIBO
    Nice 1 :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    :-DDDDDDDD tak teď fakt ležim pod stolem... :-D

ale je to přesný, není co dodat :-DDD
  • Luxor
    ...kupředu letí součástek pět, kupředu letí jak turbojet, membrána burácí.
    Stálo to dolary
    není čas na fóry
    jezdit s tím budu dál
    i když je to krám!

Turbo prdí do sání, jo to je vono!
    No tak si vem ten svůj díl.
    Je libo vrtulku nebo snad ložisko?
    Jo ty ses teprv probudil.

Turbo je nakaši co bude dál,
    repasi turba si objednám,
    6tisíc korun to stojí jen
    pak přežije mě prý i s motorem.

A když se potom ojnice v bloku vzhlíží,
    to seš pak rád, žes přežil bez obtíží.
    Je spousta takovejch, co kliku neměli
    rozhodně ne jak ty, ty ji máš v pr.....

Krajem se rozhléhal motoru řev
    olej dávno je nevidět,
    kdyby ses na něj podíval dřív
    tak by Ti nechcíp (motor).

krev se rozlévá motorů řev... :-D
  • Luxor
    je taky spousta tech, co stesti nemeli, na jejich pocest, budeme veseli! :-)
    joooo to je trošku loterie... sem asi měl zrovna kliku :-D
  • Luxor
    cinsky veci fungujou, jen je potreba mit bud stesti na dobry kus nebo dostatek penez na vic kusu
  • Luxor
    OK, ale jak poznat ktera cinska kopie tohle zrovna je, a kterej kus (vadnej nebo proslej kontrolou)? :-)
  • Luxor
    nekopiruj :-)))
    LUXORE: mám ho už přes 2 roky a funguje stále perfektně...
    ono to zase tak identické s origo HKS není... třeba jen membrána a materialy z čeho je to a z čeho tohle... ale neřeš to, a užívej si pískání... :-D
  • Luxor
    napis prosim do tohodle tematu za dva roky jak jsou na tom membrany v bovu potazmo turbo => jak se to vyplatilo...
  • Avalloc
    Za málo peněz, hodně muziky :) Obával jsem se výsledného akustického efektu z tohoto "laciného" blow off ventilu z Japonska, ale předčilo to veškeré mé očekávání. Kvalita je totožná s originálním HKS bovkem z USA, tak proč zbytečně tratit tolik peněz... :)
  • Scoupe
    hezka kopie..:)
  • Avalloc
    Tak dneska jsem to konečně nainstaloval a výsledek je úplně famózní :) Na to, že jsem ten blow off ventil koupil přes ebay z Japonska za necelý dva tisíce ^^ Čekal jsem dlouho na alu adaptér z 34cm na 28cm ale to jsem nakonec vyřešil jiným způsobem, protože mi přišel tentýž samý, druhý 34centimetrový kousek :D
  • Denis 1,9 JTD:(
    Problém, je, že vlastně měníš systém Blow off ventilu, i když to vůbec nevadí. Origo BOV je typu Closed loop, což znamená, že přebytečný vzduch vypouští opět do sání před turbo. Upgradoval jsi ale na typ open loop, který vypouští vzduch jen tak do atmosféry a přitom vydává ten krásný zvuk. Při výměně musíš zaslepit jednu dírku, která ti zbyla z původního BOV(pokud máš originální sání).Obrázek ti snad taky napoví.
  • Avalloc
    Rád bych vyřešil jeden z dalších problémů, který mě zžírá. Už pár měsíců mi leží ve sklepě blow off ventil HKS, ale nemám sebemenší tušení jak ho zapojit. Prolistoval jsem tu už nějakých pár stránek s problematikou BOV ventilů, ale mam v tom pořád nejasnosti, některý věci se vzájemně protiřečí co jsem zalsechl tady na fóru a jinde. Na obrázku je jedna z možností jak to zapojit, ale je to úplně jiný umístění bov než jsem viděl doposud tady na foru, s tím že to ovšem nebyla značka HKS. Ta slabá trubička co vede vrchem je co zač? A originální bov zůstává na místě?? Zaslepuje se nějaký vývod, pokud to zapojím za kovovou trubici (nad originální bov).. díky za objasnění a za váš čas