Kape olej pod vanou

• Elkar
    To nevyndavam. Sice pisou ze se ma odpojit, ale zaroven pisou ze jednou za 6 tydnu nabit.
    Ja ji mam zapojemnou pres zimu a jednou za mesic auto nastartuju a necham zahrat do sahary a taky protahnu topeni.

Nebojim se ze mi odejde baterka ale spis ze zbytecne resetuju jednotku a pak to budu na miste natacet naprd nenastaveny.
  • bernsteinrcz
    Jasan zkusim to pripadne to na jaře vyměním komplet. Stejne ted uz jezdit nebudu. Akorát nvim kdyz vytahnu baterku z auta a dejme tomu jednou za mesic to pujdu nastartovat tak abych to vubec natocil :) Ja mel pred fiatem alfu romeo a nechal jsem lehce otevrené zadní dvere a vybila se baterka, ja to nevedel prisel k autu a zacal startovat a vymazali se kody z ridici jednotky a nova stala 15 litru a v servisu me rekli ze pokud nebyla baterka uplne vybita a bylo tma malo stavy tak proste ta jendotka odesla tak aby se ot nestalo u fiata taky... ..divim se z to nemaji nejal jisteny..
  • Elkar
    Muzes to zkusit lehce dotahnout. Pokud je to pod vanou. Ja mam to tesneny taky uz horsi a zatim jsem to jednou dotahnou lehce a pres sezonu se to tesneni jen orosilo, ale zda se ze nic nekape....

pokud je ale zazimovany, tak mozna za zimu par kapek ukapne, ale pokud ti to v garazi nevadi tak o nic nejde.
  • bernsteinrcz
    Ahoj mám 2.0 16v bez turba. Auto jezdí suprově, ale zjistil jsem ze kdyz s autem odjedu z garáže a motor se zahreje a po té ho šoupnu zpet tak zhruba za dva dny je pod olejovou vanou kapka oleje zhruba 2x2cm převodovka je suchá. Mám to nějak řešit?? Ted uz jsem auto zazimoval a pres zimu nebude jezdeno. Díky za rady.