-
20:58:18 9.11.2011
Tak z dušení motoru se vyklubalo něco mnohem horšího:(200km vše šlapalo jak má a náhle BUM a přestalo mi to mazat a hrozné začalo klepat v motoru,nejprve mě napadla prasklá napínaci kladka,že klepe ale dnes jsem zjistil že sou totálně vydžený všechný šály na klice:(všech 9:(nevíte někdo jak se asi pohybuje cena přebroušení kliky+šály?:)Děkuji:))
-
19:26:32 17.10.2011
von Raven>dneska sem udělal to samý + sem vyčistil škrtící klapku a to auto jede úplně jinak:)Rozhodně změna k lepšímu:))
-
15:16:27 11.10.2011
jinak dneska jsem si taky rikal ze to taha slabe, ne ze by to uplne dozdechavalo ale proste pomalsi na 100 pak to uz slo. Vyndal jsem vahu vzduchu a 1mm bordela na cidlech. Isopropylalkohol jsem nesehnal, takze nepotrebna vonavka ma slusny rozpracovac a 60% lih z lekarny to vypucoval tak, ze sedim jako by v jinem aute
-
05:25:21 10.10.2011
nj jsou to male dirky na cisteni, ale mozna kdyby se na to zkusil olej na cisteni zbrani co rozpusti spaliny a dokaze uvolnit i jiny bordel, treba by to neco pomohlo (Balistol, Brun)
-
16:46:00 9.10.2011
jak pisu napsal mi mail tam mi popsal o co de a ja mu rekl ze je to KAT to je takovej problem ze sem to jen chtel probrat a pak poradit? kat nevysistis nijak pouze kladivem a vymlatit a to s tim rupanim no nevim uz parkrat sem tohle zazil a bez zvuku..
-
14:16:02 9.10.2011
Scoupe kdyz chces poradit tak porad jak jsem psal radsi blbost nez delat tajnosti jinak ten web tady nema smysl kdyz kazdy bude vedet a nikdo psat
... ten priucpany kat to muze byt, asi by mu v nem po tom zdechnuti docela krupalo kdyz by se zaposlouchal,vycistit to asi nejde nejak lehce ze?
Lajin jj cokoliv tekuteho strikajiciho odmastujiciho, hlavne ne mechanicky ani vatu na tycinku, je to dost jemne
-
16:44:37 7.10.2011
von Raven>a na tu vahu vzduchu používáš jaký čistidlo?normálně jak je třeba kontaktol na odmaštěni?nebo něco speciálniho?....Ten katalizator by to asi mohl byt dnes mi říkal kámoš že mu to dělalo to stejný u Bravy 1.8,tak snad to bude ono,kdyžtak bych zkusil proměřit cívky,o těch sen taky často četl když byl problém s výkonem.
-
13:10:53 7.10.2011
podezreni an ucpanej Katalizaot.. vsem se omlouvam, ze se vubec vnucuju a snazim poradit..
-
13:08:27 7.10.2011
Scoupe: Mohl jsi to napsat sem, kdyby měl někdo stejný problém, tak může hned řešit.
-
08:14:46 7.10.2011
nevim co resis Ravene, Lajnovi sem to psal v mailu.. :P
-
05:29:06 7.10.2011
ja asi vim je na prd odpoved, radsi blbost nez tajnou chytrost
jake svicky jsi tam dal? Mi delaly Brisk all-line primo na coupe to, ze po poradnem zatahu trvajicim asi 5min v kuse proste zacly vynechavat, jakmile schladly tak zas jely
ted mam brisk silver a rekl bych ze po 10km je mozna slabsi tah ale vytacet to jde, zkousel jsem i brisk platinum a ty byly fajn, bosch super6 taky, ngk bkr6ekc taky, ale tyhle posledni zivotnost jen 20tis
vzduchovy filtr je taky fajn menit aspon jednou za rok a palivovy co 30tis, vahu vzduchu taky prostriknout cistidlem
-
19:29:06 6.10.2011
Jsem kousek od Vysokého Mýta:)..Na mail sem napsal:)
-
19:09:41 6.10.2011
a ja asi vim..:) odkud jsi? kdyztak napis na mail..:)
-
18:02:13 6.10.2011
Omlouvám se jestli se opakuju,ale nenašel jsem stejný problém,který mám já.Coupé jsem si koupil cca před 2 měsíci s tím,že mi bylo řečeno,že jsou špatná svíčky,takže jsem svíčky ihned vyměnil,ale závada zůstala stále,Po ujetí cca 15 km najednou motor jde vytočit už třeba jen do 4,5tis a po dalších 15km třeba už jen do 3tis až to skonči tak že to chcípne úplně.Zkoušel sem vyměnit i vzduchový filtr,protože byl hrozně zanešený.Motor jinak jde krásně neklape,chytá,konstantní otáčky.Děkuju za jakoukoliv radu:)))