Schéma motoru. Výměna motoru

• Denis 1,9 JTD:(
    Když nemáš spojkový pedál a ještě nemáš namontovaný chladič, tak můžeš vypnout spojku normálně, že nasadíš na tu vypínací páku tyč a zatlačíš:) a pak zkus přímo na převodovce zahýbat těma klikama, mělo by to jít rukou.
  • George
    Cauvec Scoupe. Už to mám hotové. Naštěstí ty hadice a všechno je zapojené kde má být. A dráty taky.Ale dali jsme to ted dohromady a zjistili ze nejde radit.Kamarad rekl ze je prevodovka seklá. Ale neni v ni jeste olej a take nejde seslapnout spojkovej pedal protoze neni ovzdusnenej okruh spojky a brzd. Nevis jestli tam musi byt treba ten olej nebo nejak se to da vyradit jinak. At to nemusime sundavat. Díky
  • Scoupe
    nevim jak si to dokazal myslim si ze 16VT je docela dobre citelnej na zapojovani.. odkud jsi, nebo uka hadice a konektory a ja ti reknu co kam patri..
  • George
    Ahojky.

Měnil jsem motor do druheho auta. A ted si nevím rady se spoustou dratu a hadicek :)

Nemáte někdo fotky motoru 2.0 16VT. Třeba ho take někdo dělal a nafotil si ho. Já jsem to neudělal. Chyba. Chtěl jsem ho puvodne prodat a pak jsem koupil kastly.

Děkuji mnohokrat. dohnal@live.com