Turbo gt28RS delal nekdo prestavbu

• Zahi
    Aha ok a jaky ma nick phob nebo jinak a co ridici jedtko je treba nejak ji specialne programovat nebo staci klasicky overeny chip?
  • Dolph
    Vše potřebné jsem koupil přes Phoba - a instalace byla bez problému a nenáročná. Doporučuju
  • k3lukas
    Ja mam kdyztak spojku na na privod vzduchu k origo hadici a mohl bych ti sehnat i redukci na vyfuk.
  • Zahi
    Ok tak to vsechno chapu ale nevim u koho nebo jak predelat hadici na privod oleje to bude asi pekna makacka :(
  • amadeus69
    Voda je stejná tam není co řešit, odvod oleje potřebuješ přirubu se závitem a na přivod hadici s restriktorem 0,9 to koupíš za dobré peníze třeba od Phoba. Pak vyřešit výfukovou část tj. přirubu byla tu za dvojku na prodej někde v bazaru a ještě jí tuším má, já si jí nechal u kámoše vyřezat. Jinak kompresorová část turba se se musí natočit dolů a tím pádem pak upravit táhlo k WG.
    Brnkačka obecná :)
  • krosmen20VTPLUS
    Několik sem jich už dělal.Budeš potřebovat předělat přívod tlakového oleje na kterém musíš mít přesně daný restriktor dle výrobce turba,dále na odvodu oleje si budeš muset nechat udělat přírubu-GT28RS nemá "čouhající" trubičku jako TB28 potom budeš potřeboat přírubu na výfuk a redukci na sací trakt...
    :-)
  • Kapscha
    spytaj sa Wagole ten to robil
  • Scoupe
    tak voda je uplne nejlehci co tam chces resit, vymyslet? odvod oleje je taky jasnej a privod vyresi asi nejaka firma co dela tyhle hadice a daj ti tam koncovky jake potrebujes nebo vyrobyt nakou redukci..
  • Zahi
    Caute kluci neni tu nekdo kdo delal prestavbu 20VT s turbem gt28RS potrebuju poradit co je treba udelat a jak hlavne mi jde o vedeni oleje a vody diky.