Coupe 20vt nema vykon prosim o radu

• Zahi
    jj jsme no :) ty taky?
  • Zahi
    jj zkousel prave no dneska jsme to merili s mechanikama napojili jsme vsechny cidla a ukazalo nam to ze to jede na chudou smes jenze to bylo jen na miste s pridanim plynu nemel cas to semnou projet tak pristi tyden se to projede a uvidi se ale rikal ze to vypada na bud cerpadlo slabe nebo regulator tlaku paliva tak uvidime co to ukaze za jizdy pod plnym zatizenim
  • amadeus69
    No nevím podle toho jak to píšeš mi to příjde na váhu vzduchu ale píšeš že je OK, zkoušel si tam dát na zkoušku jinou funkční?
  • Zahi
    Tak jako nejsem upe magor vim co dela spatna spojka a kdyz nejde motor do otacek proste jede uplne normlane neskube do otacek jde proste se to chova normlane az na to ze to nema vykon tak me napadlo jestli nejsou pricpane vstriky a nejde tam malo benzinu nebo ridici jednotka se zblaznila a omezila vykon. Byl jsem na diagnostice ale jako moc nevedeli protoze jim to psalo spatne cidlo tlaku turba ze pry jednotka sy mysli ze ma atmosfericky tlak ale pritom ho nemohli najit i ja jsem se dival a neni ani v nabidce nahradnich dilu
  • amadeus69
    Zkus trošku rozepsat jak se to chová, takhle ti asi těžko někdo něco poradí. Jestli třeba jde do otáček ale nechce se tomu jet to by mohla být třeba spojka, nebo jestli to do těch otáček jít neche to by třeba mohla být lambda atd atd... :)
  • Zahi
    Jo jasne to me taky napadlo a zkontroloval a nic vsechny hadice jsou ok tak nevim no proste zahada:D
  • K0K1N 20VT
    zkus hadice jestli není nějaká prasklá, ráda praská ta poslední u klapky,taky jsem to měl,prasklina asi 5 cm ze spod hadice vůbec to nebylo vidět,shodou náhod jsem tam sáhl a objevil to,po výměně to zase jelo jak zamlada :)
  • Zahi
    Zdravím uz nevim co s tim tak mozna budete vedet. Coupe mi nejede tak jak ma ma slabi vykon nekucka nedusi se jede jak ma ale bohuzel tak na 60procent. Tlaky ve valcich kolem 11, turbo tlaci 1,2 vaha vzduchu ok, svicky nove, vyfuk bez katu a je pruchozi tlak benzinu je taky ok nevite nekdo cim by to mohlo byt? diky moc