Cievky

• ZdenysM.L.
    Nejhorší je starline!!
  • sebo 1.8 16V
    más skúsenosť z nejakým výrobcom ktorý je OK a ktorému sa vyhnúť?
  • ZdenysM.L.
    Kup kvalitní těsnění .Ty levné jsou jebky a nevydrží!!
  • sebo 1.8 16V
    hm fotené večer
  • jardast
    Hele normalne jsem byl prekvapenej.Sahal jsem na to po tydnu,rejpal jsem do toho a drzi to jak zidovska vira :-D
  • sebo 1.8 16V
    inak je to asi najlepšie riešenie je farba na vykurovacie telesa najčastejšie striebrenka ta by mala mat pri teplote ešte lepšie vlastnosti asi skúsim aj ja takto
  • jardast
    stříkal jsem to narychlo takže moc nic
  • jardast
    Ještě jednou se omlouvám :-D
  • Milda
    jardast nejspíš zase zapoměl nebo myslel v 5, ale záleží jakej rok:-)
  • sebo 1.8 16V
    mne idú divne ty hodiny :)
  • jardast
    Omlouvám se.. vyfoceno mám,dnes kolem páté to sem nahraju.
  • sebo 1.8 16V
    aj ja chcem vidieť ci sa mi to oplatí brúsiť alebo to streknem :)
  • Milda
    jardast: nezapoměl si na nás:-)
  • jardast
    Ja jsem na vas zapomnel :-D sorry :-D dnes uploaduju :-)
  • sebo 1.8 16V
    toto je kompletná sada tesnení keď sa robí generálka motora?
    http://www.ebay.de/itm/Zylinderkopfdichtung-Satz-Z ylinderkopfschrauben-Fiat-Coupe-1-8-16V-131-Ps-/38 0245979418?pt=DE_Autoteile&hash=item58886d311a
  • sebo 1.8 16V
    aj ja som zvedavy
  • Milda
    popřípadě foto i se sprejem, že bych si to udělal taky:-)
  • jardast
    Milda : jj vyfotim behem zitrka..prave diky ty teplote od motoru se to vypali a barva drzi :-)
  • Milda
    jardast: nemůžeš vyfotit jak vypadá nastříkanej dekl tím chromovým sprejem?A vysoká teplota tomu nevadí?
  • jardast
    kryt jsem striknul chromem ve spreji a pohoda
  • sebo 1.8 16V
    Tak v tých 2 cievkach mam zase olej tak to tesnenie je v prdeli Dá sa to zvládnuť doma vymeniť? Treba v tedy meniť aj olej asi napáda don sairajt ne ? Olej idem na výmenu 3 000 km ešte by som dal urob spolu teraz mením aj chladiacu aj som prečisťoval okruh stále sa mi uvoľňuje hrdza takže vypúšťam a napúšťam len destilku Ak by sa menilo to tesnenie môže sa dostať bordel aj do okruhu chladenia?
  • sebo 1.8 16V
    Inak ten Hlinkový kryt motoru jedine prebrúsiť a preleštiť aby to vyzeralo lepšie však
  • sebo 1.8 16V
    tie cievky sa dajú nejako zmerať?
  • sebo 1.8 16V
    no veru aký kľuč treba na tie sviečky?neje to problém vytiahnuť aj tie a pozrieť ci niesu oxidované.Asi blbá otázka ale postupne sa v tom hrabem
  • Fugasik
    2
  • Fugasik
    takhle vypadaly svíčky,když jsem počase zjistil že mi plavou
  • Fugasik
    Ano musí být sucho...mě se tam dostává voda...třeba z myčky,nebo když hodně prší.Taky musím sehnat to těsnění
  • sebo 1.8 16V
    Takže som to vytrel do sucha a skúsim pozrieť ci sa to objaví znova tak to bude určite cez to tesnenie lebo to auto mam len rok a neviem ci sa to pôvodnému majiteľovi nepodarilo zaliať keď dolieval olej
  • Jozef16VT
    Áno, musí tam byť úplne sucho. Či to môže ovplyvniť funkciu cievky ti neviem povedať, nemám s tým skúsenosť, ale teoreticky áno.Cena je okolo tých 20€. Hlavne kúp celú tú sadu, tak ako je na obrázku. Obrázok je z Elitu (www.elitecat.sk)
  • sebo 1.8 16V
    takže vy tých otvoroch pre cievky musí byt sucho? Mohol ten olej nejako ovplyvniť funkciu cievky jedna vlastne bola komplet zatopená. Koľko stoji asi tak to tesnenie dík
  • Jozef16VT
    Vymeň tesnenie pod vekom hlavy valcov. Tečie ti to okolo tesniacich krúžkov.
  • sebo 1.8 16V
    Dnes som dal dolu dekel motoru a pozrel som aj cievky prekvapilo ma ze vo 2 bol olej je ten otvor až k hladine oleja ? alebo tam je nejaké tesnenie alebo sa to muselo dostať z vrchu?Dik