-
20:27:58 18.9.2011
díky moc :) snad je to ta krabička u baterky o které si celou dobu myslim,že je to ono...já ho tam nemám a kamarád mi ho teď dá,tak ho tam chceme prdnout...snad něco nepoděláme :)
-
06:44:04 18.9.2011
ja jsem prvni sel pod sedadlo, tam nasel plus ktere naskoci po otoceni klicku (stejne jako u stare verze pod volantem) a to jsem odpojil a hodil na neho trvaly plus, nejdriv sem se bal ze se to bude hrat nebo moc zrat, ale mam to tak uz nekolik let a pohoda
Pak jsme to zkusil a nic, stara by uz jela, nova ne, tak jsem premyslel proc a zjistil, ze i spinace u saltry jsou klickem do nejakeho dratu pod proudem, a to kdyz jsem udelal taky trvale tak vse funguje doted, fakt uz ale nevim jestli jsem tam musel bouchnout plus nebo minus a do ktereho dratu (u spinace) protoze pak jsme jednou laboroval i se stahovanim oken na dalku a pokazde sem vymlask pojistky :D protoze zmacknutim se mi prehazujou poly :D
-
15:49:51 16.9.2011
von Raven: jo jasny, tak se na to mrknu a poladim to ... mam verzi pod sedadlem ... diky
-
12:58:27 16.9.2011
LWQ jj mam, na stare verzi co je bila krabicka pod volantem staci jen najit kabel co dostava plus po klicku a dat ho trvale na plus, ale na tech verzich co to maji pod prdeli to je tusim modry druhy z leva a vedle neho je trvaly plus, ale jeste je potreba dat i trvale plus nebo minus (uz nevim co, ale jedno sme tam musel dat, zase se to da zmerit jak se zapne klicek co tam kam jde) do spinacu u saltry, pak okna fachci, jinak pohyb oken jsme psali oba stejne, dolu uplne po podrzeni a nahoru uplne jen ridicovo
-
11:43:01 16.9.2011
von Raven: tak to mas poladene, protoze me to v serii jede dolu po vterine drzeni tlacitek a nahoru ale jen ridicovo. Bez klicku se to nehne. Asi to kuchnu :-D
-
06:16:57 14.9.2011
LWQ ta funkce tam je normalne, kdyz dyl podrzis tak jedou okna dolu a kdyz dyl podrzis nahoru tak aspon ridicove jde taky uplne, spolujezdec na mojem ne... nejake prenastaveni jsem nezkoumal ale mam to udelane ze mi jdou okna i bez klicku :D
-
19:07:11 11.9.2011
von Raven: necha se ten dojezd nejak nastavit ? Chtel bych aby byla moznost na dlouhy stisk tlacitka obe okna zavrit ci otevrit na max ...
Dikas ...
-
16:42:16 10.9.2011
nemontoval se spis origos alarm pod stropni svetlo? ta krabicka pod prdeli je ovladani oken a dojezd
-
14:32:03 5.9.2011
FC 1.8 - pokud si to s necim neplatu, tak to mam pod sedackou ridice/ridicky ... :-)
-
13:02:15 5.9.2011
Přímo ta sirena je v předu za baterkou...a ovládání buď pod sedačkou řidiče nebo za radiem...(někde) :)
-
19:21:26 28.8.2011
ahoj,potřebuji radu :-) kde najdu krabičku s alarmem??