Vstřiky:diagnostika nepomohla

• von Raven
    no proste pohledej relatka moje 16V ma u sani relatka na ventilatory u noh spolujezdce na pumpu, treba to ma dvoulitr jinak, u jednoho auta sme je pravda nenasli :D
    spis bych sel ale po celem dratu az k pumpe a prolez vsechny kontakty co najde, bylo dost vlhko a ty tesnici gumicky v nich otoc uz davno netesni a vsechno oxiduje a vetsina z nich ma vliv na kontrolku vstriku
  • Bekr
    jj,vím asi oba co myslíte :)

Tak dík pánové,až bude čas,se v tom pohrabu a snad pojede aspon malilinkato líp :)
  • Honza
    relé má 16v v motoráku za sacím potrubím v takový krabičce.. u noh spolujezdce je maximálně nouzovej chcípák pro případ nehody...
  • von Raven
    u noh spolujezdce je napravo jednotka a pod suplikem je to co hledas
  • Bekr
    a čerpadlo má svoje relé a pojistku kde jeslti můžu vědět...
    Já právě myslim že to má něco společnýho s tou spojkou,jak jsem psal....naběhne čerpadlo,,sešlápnu spojkový pedál a znovu nabíhá čerpadlo a rožne se kontrrolka vstřiků....
  • von Raven
    tlak asi bude kdyz cerpadlo fici a chcipe mu to na hrbolech...spis nejaky kontakt na rele nebo pojistku cerpadla, nebo primo na cerpadle... nejedno coupe takhle skoncilo za prejezdem pres zel prejezd, nebo pri divokych hratkach, kdy se da u spolujezdce v miste nad jednotkou kopat do relatek :D
    diagnostika nenasla nic pac to bude asi sporadicky chyba, ktera se maze po par km, ale jestli ani ty km neudelas tak pak neni na elektronice ale na elektrice...viz vys
  • Bekr
    aaaa...jak to mam změřit :)
  • Honza
    ZMĚŘ TLAK PALIVA
  • Bekr
    Tak jsem řešil problém s coupátkem..

Pořád svítěj vstřiky a padaj otáčky,s tím že přes nerovnost auto i chcípá a občas se udusí.

Nevíte čím to může být..
    Na diagnostice jsem byl,závadu nenašli :(
    Nic jim to neukázalo,ale jednotka komunikovala...
    A co s tím může být společnýho...
    př.Dám klíček do první polohy,naběhne čerpadlo,sešlápnu spojku,znovu nabíhá čerpadlo a rožne se kontrolka vstříků :(
    a pak už auto hapruje..
    Jde o motor 2.0 16V