Nestartuje HELP

• von Raven
    a tim malym spinacim kablikem po klicku do plna tam proud jde jo? Mel by to by melo byt naprimo...
    jinak bud je sekly a staci poklepat, nebo bordel v nem a je treba prepucnout a nebo uhliky se ojely, ze by zhorel se mi nezda
  • Fugasik
    Startér....
  • Fugasik
    ani prd :(...
  • von Raven
    jo vlastne my ho mame myslim zezadu :D tak zarad rychlost a trochu s aute zduchni dopredu dozadu a pak zkus startnout treba se sekl, jinak do neho vede myslim trvale tlusty kabel +12 a pak maly tenky zluty co ho sepne taky 12V tak se spina ten maly tenky :D
  • Fugasik
    uf to jsou složitosti....startér je tam jak vede ten jeden drát z baterky dolů že?(super přístup k němu).....
  • von Raven
    tak zkus zmerit merakem jestli jde proud do starteru, to mi delala minuly rok felda :D ale bylo to rele z imobilizeru alarmu, ale treba mas blby kontakt ve spinacce a taky nejde stava
    taky muzes vyhodit rychlost a zkusit pak kablem z baterky primo na starter jestli neni sekly a toci
  • Fugasik
    netočí vůbec...otočím klíčkem a ticho ani škrt
  • von Raven
    mu tehdy jako by pul jednotky slo jen zadne jiskry
  • von Raven
    a netoci je ze vubec nic nebo starter toci a nechytne? jestli netoci ani starter tak ten by se mel spinat primo klickem treba je blby kontakt ve spinacce
  • Fugasik
    ale to by se ani kontrolky nerozsvítily ne?
  • von Raven
    to uz jsi asi treti, mrkni na ty ostatni temata, taky dojeli a benzin jde a jiskry uz ne. Rok zpatky po velkych destich takhle skoncil Venca, natekla mu voda pres netesnici predni sklo do jednotky a slus, treba mate ale jinou nemoc
  • Fugasik
    no naskočej kontrolky a vrčí "čerpadlo"....,nebo co to je,prostě všecko v poho jako normálně,jenom netočí
  • von Raven
    pumpa hrci?
  • Fugasik
    alarm mám vyhozenej a imobilizér originál,ale Code nesvítí :/
  • von Raven
    ty mas taky imobilizer z alarmu?
  • Fugasik
    Pánové a dámy,dnes jsme v poho jezdily...teď k večeru sem přišel k autu strčím klíček, naskočej kontrolky, čekám až zhasne kontrolka vstříků otočím a vůbec nic,ani si neškrtne no prostě vůbec nic....zkouším nabíjet baterku,ale vypadá to že tou to není:( (1.8,16V)