Jak zrenovovat přední světla

• Coupe20VT PLUS :-D
    světla vyleštim, to není problém, ale ochránit to dlouhodobě, to netušim...
  • Elkar
    si an tom zaloz zivnost a jestli prijdes na to jak to relativne levne udelat TOP a aby to vydrzelo, tak zbohatnes.
    folie je super. na kastli to kamínky taky neproseknou, tak proč by na světlech měli? technologie je někde jinde než před 15 lety... dneska ty ochrané folie neprosekneš ani klíčem...
  • von Raven
    no neloupou se jako to co myslel, ze z toho sundavas kousky folie a vic a vic jak by byly z milionu vrstvicek
    osekane asi jo, valit tam lak nebo folii ne e, zas to bude stejne ale tak rok dva to bude fajn
    nic neloupe, ale osekaný sou taky jako kráva... já mám teď super vyleštěno, ale potřebuju nechat nalepit tu ochrannou folii novou... poraďte kde?
  • von Raven
    nj ale rozhodne se od roku 97 a vys nic neloupe
  • POL 20VT
    jetý plexi z 97 žádná výhra taky není..
  • POL 20VT
    docela je mi novinka, že se dá sehnat nové plexi z 97 a vys roku????? :o)
  • POL 20VT
    folie žádná nepomůže, není napečená a jde vždy do ři..., buď origo nebo raději nic, lak jde taky do ři..., lepší je za čas přeleštit už broušený a leštěný, jinak je to vždy dvojí práce, jojo :)
  • Syky
    tak uvidim..ja to mam vylestene a prelakovane...ukazoval jsem ti to na srazu Ondro..tak uvidim jestli se lak oloupe...
  • George
    No uvidím co s tím vymyslím. Slepím fólii a dam to kamaradovi a on me je rozlesti.A pak zkusim sehnat nejakou folii a dam ji na to. Chtelo by to nejakou silnejsi at neco vydrzi. Jinak dekuji za reakce.
  • von Raven
    folii omlati kaminky a zatece pod to voda, lak se taky oloupe, neni lepsi koupit plexi z roku 97 a vys?
    to se loupe... to už vím od kluka, lakýry, který kdysi ty světla dal na probe... životnost cca 1rok... já chci folii...
  • Syky
    na hovno...vylestit a striknot lakem...
    ale já myslel polepit to novou folii...
  • von Raven
    folie je verze 96 rok, kdo vi co s tim mozna tempo a lestit a lestit, pak rozebrat a lestit zevnitr a tech temat tu uz bylo milion
    tu folii bych taky potřeboval pořešit... ale nevím kde a za kolik.
  • George
    Jak obnovit krásu předních světel? Odlepuje se z nich jakasi folie a pod ni je to pak vysisovane. Dá se to nejak řešit. Slepit to a nechat je vylestit a nalepit novou folii a nebo máte s tím nekdo nejakou zkusenost.
    Děkuji