-
11:23:48 19.8.2011
koukam že ty naše 1.8 si proste z nás delaj srandu :D kdyz takhle kazdymu z nas takhle zlobej .. jo jinak nevít o nejakym servisu trysek v okolí prahy nebo kde bych sehnal ty tesnici gumicky ?? udelat si to už pro mne neni problém ;)
-
10:26:10 19.8.2011
spis vsazim na ty zoxidovane kontakty, ona sice jednotka ma informace o delce vstriku a mnozstvi paliva, ale ze by byla tak genitalni :D
kdyz chcipne civka taky to nepozna pritom je schopna testovat jiskru a mohla by v kombinaci lambdy, vahy a plynu poznat ze jeden valec nepali a nic
treba dneska mi taky jen tak z prdele naskocila chyba, ze imobilizer nema info o klici a CODE zhaslo a nastartoval jsem jako by nic :D
-
20:37:56 18.8.2011
to znamená, že kontrolka vstriku svitila, protože byl problém se vstřikováním?
trochu paradox.
-
11:48:20 17.8.2011
Tak pánové , děkuji všem za cenné rady dnes jsem v garáži přišel čím to bylo . Jak někteří zminovaly at jdu po elektrice tak jsem po ni sel par zoxidovanych kontaktu jsem našel a též jsem zjistil že těsnící gumičky na 3 vstřiku jsou v háji protejkaj jako prase . takže ještě jednou všem děkuji a brzy se možná potkáme na silnicích :)
-
11:35:20 15.8.2011
buď máš problém někde v elektrice, nebo koukni na snímač fáze u rozvodů, to je tuším jediné čidlo, které ti nedovolí nastartovat, navíc káblík je tažený kolem horního silentbloku motoru, tak může být prodřená izolace, nebo cvaklý, údaje z ostatních čidel si při poruše řj nahradí nějakou hodnotou a motor pojede, sice blbě, ale pojede
-
06:58:08 15.8.2011
takze vstrikova sviti, kdyz neni zapojeny kazdy konektor, zkus se podivat po nejakych dulezitejsich, treba z leve strany za rozvodama je docela zasity jeden, jestli nevypad
pokud neni zadny rozpojeny, tak kazdy co najdes rozdelej, podivej se jestli tam neni bordel nebo neni rezavy a pak v jedne koncovce je gumka, tu vytahni a otoc naopak a zase tam dej at poradne tesni
-
22:41:40 14.8.2011
hele taky mi občas svítí kontrolka vstřiků..
Sice mam motor 2.0 16V třeba u tebe to půjde,ale na mym motoru nenašli žádnou chybu v autorizovanym servisu v Ustí n.L.
ale já nemam problém jako ty,jen svítí kontrolka,auto jezdí a občas nedrží plyn mno :(
-
20:10:49 14.8.2011
Kontrolka se rozsvítí a nasledne zhasne jak má , takže diagnostika :( no nestras prosím stou řídící jednotkou páč mi motor myli a to by asi zrovna nebylo levný kdyby to bylo jednotkou :( ale zase si říkám kdyby byla jednotka v hajzlu tak by nefungovali ostatní systemy vozu nebo se snad pletu ?
-
14:06:30 14.8.2011
co treba kontrolka CODE sviti na zacatku nebo ani tuk? Pokud nesviti vubec zkus vymenit zarovku, treba bude problem tam a chce to pak na diagnostice zjistit co tomu je. Pokud sviti i zhasne je to fajn, ale jelikoz mas civky nad kazdou svickou, tak nemas rozdelovac, ale ridi to jednotka, takze zase diagnostika. Uz tu byl i pripad zatecene vody do jednotky...
-
13:43:17 14.8.2011
Tak dnes jsem zkoušel jestli hází jiskry a nic ani tuk :( takže kde bych mel hledat zakopaneho psa ??
-
18:12:46 11.8.2011
tak ted zkus jestli hazi jiskry na svickach
-
16:58:11 11.8.2011
Takže s velkým zklamání (nebo spíš potěšením ) benzín tlačí ale mrška pořád ne a ne naskočit to sem čistil svíčky všechny kontakty na ktery sem přišel , prošel i ze zoufalosti pojistky a pořad nic :( .. hold až se vratí druhy auto z opravy tak coupe bude muset odtahnout do servisu na tu diagnostiku :(
-
11:33:40 11.8.2011
jsem si delal i nedelal prdel s tim benzinem, gor jak ti to stalo dlouho...
to ze nekomu stalo 2 roky a naskocilo jak nic, tak mel jiny benzin, nez se dela ted, ted kdyz mi blba babetta stoji mesic, tak sou zasrane trysky a usazeniny v benu, takze otevri kapotu a v leve horni casti ti vedou dve hadice s palivem do motoru. Sou na nich i sipky ktera vede dovnitr a kera ven. Tak zkus oddelat tu co vede dovnitr a pokud je vse v poho tak by mel vyletet benzin ven i beu klicku proste tak, protoze tam je natlaceny, pokud uplne guvno a pro jistotu z obou, tak si tam dej pet lahve a zkus jen otocit klickem, jestli pumpa neco potlaci a kdyz ne, tak je zadelany palivovy filtr, nebo pumpa netlaci nebo nejde (mela by bzucet)
a kdyz tam ben bude, pak sem si delal srandu a ty musis na diagnostiku
-
10:42:25 11.8.2011
Palivo ještě nějaký v nádrži je , svíčky jsou nove nemaji najeto ani 1000Km
-
09:46:55 11.8.2011
kontrolka vstřiku svítí asi při 50 různých závadách, pokud odstraníš problém tak zhasne a auto normálně pojede aniž bys něco mazal z jednotky, je potřeba přijít na to co se stalo zkus klasiku - palivo - svíčky máme?
-
22:56:04 10.8.2011
ne bohužel nefunguje , vstřik svítí motor točí po otočení klíčku ale nenaskočí
-
22:31:23 10.8.2011
Auto ti normálně funguje i přes svítící vstřik?
-
21:43:59 10.8.2011
A neda se to obejít jako u škodovek a Toyot odpojeni akumulatoru na hodinu ? ja že auto potřebuju na víkend a druha vec je ze to nemam jak dopravit do servisu :( druhy auto mam v opravě :(
-
21:34:19 10.8.2011
Pokud svítí vstřiky máš v paměti řídící jednotky zapsanou chybu - chybu která vyskočila do paměti - třeba špatným kontaktem.Musíš na diagnostiku kde ti z paměti vytáhnou zapsanou chybu.
-
21:15:37 10.8.2011
To me teda netěší , neřikejte mi že važně odešly vstřiky po 4 měsíčním neprovozování :'(
-
20:50:05 10.8.2011
Mě to stálo skoro 2 roky na čtvrtce nádrže a nebyl problém.
-
19:50:02 10.8.2011
Jasne ze je :D lehce pod ctvrtkou ;) ale je fakt že 4 měsíce stojí v garazi stímdle malem tak jestli trosicku nezvodnatel ?
-
19:44:17 10.8.2011
mas tam benzin? :)
-
15:16:50 10.8.2011
Zdravím, mám tokoví menší problém dnes jsem chtěl vyvětrat coupe 1.8 16V když druhy auto je v oprave a zvladnul jsem vyjet jen z garaze pak motor zhasnul , od te chvile mi zustava svítit kontrolka vstřikování , neví někdo co stím nebo nestalo se to někomu ? da se to vyresit doma nebo me nezbývá nic jineho než to odtahnout do servisu :( :'( . díky všem za rady