RADA ... Coupe

• Gogulko11
    Diky chalani urcicte sa ozvem ak by nieco :D !!!
  • miro20vt
    Igor ak budes mat chut tak sa zajtra ozvy po 14tej 0907887773 cau!
  • Gogulko11
    stefanel ... teraz jazdim na fiate Bravo 1.6 16V a asi pred pol rokom som predal punto Gt a chcel som okusit cosi lepsie,preto pasiem po cupatku aj ked je to moj dlhodoby sen len vtedy som nemal na to financie. preto sa radim co a ako lebo nechcel by som kupit tzv. popolnicu do ktorej budem len vrazat ale mat aj cosi z toho auta. Je pravda ze uz dobre kusy si majitelia nepustia a ak hej tak pytaju za to vela ale ide mi aspon o to aby som sa vyhol velkym opravam tie bezne neratam.
  • stefanel 1.8
    tak zatial ho mam len zopar dni, tak dufam, ze sa naozaj oplatilo..

ja som si nastavil kriteria, ktore boli pre mna dolezite a aj napriek tomu, ze moje kupaso ich nesplnalo vsetky, tak som ho kupol...bolo to skor emocionalne nez racionalne:)

ale musim povedat, ze som pozeral priblizne v rovnakej cenovej kategorii vsetky auta a rozdiely medzi nimi boli priepastne. Toto moje malo perfektny originalny lak a aj motoricky vyzera byt na tom slusne. Co sa o niektorych nedalo povedat ani nahodou. Takze naozaj dokladne kupuj. Keby ti neslo o turbo, tak jeden tuna v klube predava auto, nad ktorym som tiez premyslal a vyzera byt super. Ja som predtym jazdil na 1.9 TD a prechod na 1.8 bol super, jazdi krasne, aj zvuk paradny. Ale neviem na com si predtym jazdil ty.
  • Gogulko11
    Mirec hocikedy ked budes mat cas tak sa mi mozes ozvat a ja dobehnem :D
  • Gogulko11
    Stefanel tak to si ozaj dlho kupoval ... ale nakoniec sa ti asi oplatilo cakat ci ?
  • stefanel 1.8
    ked si vsimnes, tak ma aj kufor upraveny a dvojitu koncovku vyfuku...takze tie dvere padli za obet tuningu/tuzingu/, ine by som za tymi listami nehladal:)

prajem stastnu kupu, ale nehrn sa do nicoho, ja som kupe kupoval tri roky:)
  • miro20vt
    Igor s tim stretkom sa mozeme dohodnut niekedy!
  • Gogulko11
    Len mi nejde do hlavy preco ma na dverach listy , u inych coupeciek som to nevidel ...
  • Gogulko11
    Uvidime v akom je stave mam ho ist pozriet tak dufam ze trafim lepsie ako to co bolo pred tym... :D
  • Turok
    to už vypadá daleko líp než to předchozí auto. Interiér zachovalý, karoserie takhle z fotek taky vypadá slušně chce to vidět na živo a projet se.
  • Gogulko11
    No ved toto :D je ich strasne malo na predaj . A co hovorite na toto ???
    http://fiat-coupe.autobazar.eu/20-20v-turbo-plus-i d2088448.html
  • Turok
    Plusek a LE na prodej zas tolik není :)
  • Gogulko11
    Uz keby som si mal kupit tak jedine plusko , ja viem je to troska na hlavu ale nechcem obycajne :D
  • Elkar
    Má nakřivo přední SPZ
  • Gogulko11
    Mirec a ty si z Kysuc ??? ak hej nemohli by sme sa niekedy stretnut ??? Ja som z Martina , chcel by som aspon vediet ako to chodi aby som to mohol porovnat a kuknut na co vsecko si mam dat pozor :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to poslední plusko je nějaký spatlanina... chybí madlo na ručku, interier taky neni plusko a hlavně hnědá kůže měla taky hnědej koberec. nejsou červené třmeny, nemá růžky a prahy, a asi by se toho našlo víc... buď to kdysi PLUSKO bývalo a někdo to vybrakoval, a nebo z obyč 20VT někdo PLUSKO předělával a zdaleka to nedotahnul...

PS: jako já :-D
  • Lenoš20VTLE
    no 50 natočenejch a turbo v háji to je něco podezřelýho
  • LWQ
    Nemuzu si pomoct, ale to vypada dost jak vrak, ... Pokud to navic ma v haji turbo, tak je to dobre tak maximalne na dily. Interier vypada ale dost slusne, pokud aspon obcas nekdo udrzoval.
    ...
  • miro20vt
    Igor radsej si pozry aj neake ine coupe porovnaj tolko to nestoi ako potom investovat stale do oprav aj ked je to plusko!
    Cena tak 3000€
    stefanel1.8 ja som tiez asi pol roka setrel predal auto aby som mal plusko na nete som slintal nad fodkamy ale real bol uplne iny
  • stefanel 1.8
    to coupe je v zlom stave?

a ja som si myslel, ze musi byt perfektne a stale dufal, ze ked zarobim tak si kupim plusko, ktore ma najazdenych 50 000km.... no nic:)
  • Gogulko11
    Mirec prave preto potrebujem radu. brzdy boli teraz vymenene.S tym tachometrom mas pravdu , nesiel ani teraz tak neviem ci sa ho oplati vobec brat aj ked spusti z ceny ... teraz mi ho daval za 4300 eur.To ze bolo striekane som si vsimol a myslim ze bolo aj burane to som si neni isty. A zatial som pozeral len toto jedno tak ani neviem ako by malo chodit take Coupe.
  • miro20vt
    Igor neviem aku mas predstavu o dobrom aute ale toto coupe je podla mna vrak pred dvoma rokmy som ho chcel kupit aj ja ale uz prve dojmy ze to nemalo lesk bolo to cele striekane a nepodarelo sa to potom tachometer nesliel nevedno od kedy takze tich 50000km no neviem brzdy tiez ko a ked sa odvezes na dobrom 20vt tak pochopis v akom stave to bolo ale je to len moja skusenost z pred dvoch rokoch .
  • Turok
    Otázkou je co je léto :D když furt prší a večer máš 7stupňů :))
  • Gogulko11
    a co by ste mi poradili mam to teda kupit ci nie ? http://autobazar.autovia.sk/fiat-coupe-2-0-20v-tur bo-plus-p-m6-758286
  • Elkar
    dym z vyfuku nesmi jit ani za studena rozhodne ne v lete. a ze to potom prestane.. to je taky typyckej symptom, takze koupit to muzes ale prvni co udelat je krome rozvodu taky turbo.
  • Gogulko11
    som myslel ze ci nie je voda nakondezovana vo vyfuku lebo potom nedymilo vobec ... ale ak je to tak ako vravis tak je to v prdeli
  • Coupe20VT PLUS :-D
    začátek konce pro turbo...
  • Gogulko11
    co sa tyka toho dymu tak bol som jedno pozerat a dost dymilo na bielo ale ked sme sa uz povozili tak prestalo lenze na zaciatku to bola cista dymovnica :D ... mohlo to byt aj tym ze dlho stalo ???

von Raven diki moc ...
  • von Raven
    mas napsat rada pri koupi coupe...
    - tlak oleje, otoceni klicku nic, start kolem 3b po zahrati by nemel padat pod 2b
    - zkusit vse elektricke, od zrcatek, okna, blinkry vse
    - dym z vyfuku u VT
    - nepohasinaji svetla pri pridani a naopak
    - rezaveni vsude kam vidis
    - start zvuky

zbytek jako ostatni auta
  • Gogulko11
    ja viem ze to tu padlo uz asi sto krat ale kde by som nasiel rady o tom na co si dat pozor pri kupe coupaka ??? potreboval by som to dost surne dakujem