GPS navigace - dotaz

• von Raven
    kdyz ji nevidi hleda to z vnitrniho mista, pokud jde spustit aspon neco jako ten navigon tak si ho najdi v zarizeni asi bude v nejake slozce a tam bude navigon.exe nebo neco tak, udelej si zalohu, pak tam vse smaz, nakopiru iGO8 bez slozky content prejmenuj igo8.exe na to co tam bylo treba navigon.exe
    v sys.txt uprav cestu na slozku content na sdcard nebo tak jak se karta jmenuje a melo by to jit spustit a data hledat z karty
  • Jelo
    Ano má slot na sd - mapa je nahraná na ní.
    IGO8 - to co jsem našel na netu a stáhl - to nejede.Vůbec ji to na kartě nevidí.
    Pokud máte nějaký link co tam mám stáhnout,tak to můžu zkusit.
  • Ravic inesperto
    nedostatek pameti...musis tu pamet rozsirit ma ta navigace nejaky slot na karty?pokud ano nemel by byt problem...good luck
  • von Raven
    co dela to iGO8? neco napise nebo se ani nespusti?
  • Jelo
    Navigaci nepotřebuju,ale když už ji mám tak jsem chtěl aby fungovala. Takže když někam jedeme tak má aspoň mladej na čem sledovat pohádky.
    Mněl jsem v posledním měsíci takovou serii velmi špatných zkušeností s čínskejma noname krámama,že bych byl hodně sprostej.
  • Luxor
    při dnešních cenách navigací kdy seženeš použitou značkovou s traffic a s velkým displayem za litr je to jen ztráta času...
  • Jelo
    dotaz : nikdy jsem navigaci neměl a vlastně ani nepotřeboval,ale dostal jsem jako dar takovou nějakou blbost z číny ( značka Thunder :) ) . Nicméně, nebyly v ní žádný mapy-tak jsem něco stáhl )dle popisu na krabici by to mělo rozchodit skoro vše : mio,igo,garmin....-ale rozchodil to jen navigon).Možná jsem stáhl jen ten navigon dobře. Pokaždé když to zapnu,tak za chvíli se tam napíše že to nemá dost paměti a že mám zavřít běžící aplikace - ale nevím jaký když jsem žádný nezapínal.
    Pod touto hláškou však navigace normálně jede dál - bohužel nejde sledovat.
    Snažil jsem se sehnat na netu nový soft do přístroje,ale vypadá to že tuhle blbou krabičku někde číňáci sešroubovali potají a nic na to není.
    Poradíte co s tím ? Rovnou to zahodit ? Rozumí tomu někdo ? Dá to někdo z Brna za úplatu dokupy ? Díky za rady.