Slabé brzdy

• von Raven
    jestli nenajdes hadicu co vede ze sani za klapkou do velkeho bubnu posilovace brzd tak to radsi dej do servisu
  • sebo 1.8 16V
    MNo takze som urbil foto ako tamm ja zatou baterkou ale ktore je ten ventil neviem
  • sebo 1.8 16V
    mno servis dik už som tak dorábal za nich kvapkajúci termostat to si račí do jebem sám aspoň budem na seba nadávať zadarmo
  • von Raven
    tak zvedni kapotu a nemedituj o tom na sucho, uvidis to, vyrves to ven, vycistis a zase to tam natlacis zpatky, zadna veda, ale klidne navstiv servis :D
  • sebo 1.8 16V
    Hm to ja odmala nemám problém niečo urvať odmontovať rozobrať keď boli nity tak dovŕtať .Ale toto sú brzdy rad by som to dal aj späť aby to aj šlo
  • von Raven
    otevres kapotu, vpravo je baterka a za ni dozadu na stene veeeelke kolco posilovace a do neho vede hadica a na ni je ten ventil a ten je zasunuty v gume do toho bubnu, zarvi a vyndas ho
  • sebo 1.8 16V
    von Raven

v ktorých miestach je ten ventil?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    počkej na pořádný kotouče... :-D mě taky vnitřek ubejvá o něco víc... všechno chodí jak má a stejně...

3000km a máš poslední 3mm? slezeš taky někdy z okruhu jinam než do Alp? :-D
  • jardast
    Byl jsem to já a měl jsem zatuhlé brzdy :-) teď už ok
  • von Raven
    jj cece upe jine auto, musel tam byt uz asi prach a utikat podtlak
  • Alejandro
    šikovnej:)
  • von Raven
    Hledal jsem to až někde do února a nenašel. Někdo tu řešil, že má nic moc brzdy, já taky až do včera :D
    Sehnal jsem si jiný ventil co je na bubnu od posilovače brzd, ale nakonec jsem tam stejne fouknul ten puvodni, jen ho stačilo vyčistit a podtlak to drží teď o dost větší.
    Co k tomu? WD40... prostříkal jsem to z obou stran, profoukal a už podtlak neutíká.