-
21:11:50 18.7.2011
Tento týden se do toho pustím, tak snad to nějak dobře dopadne. Jj senzor je v motoru a od něj tenké drátky. Kdyžtak nejdřív protáhnu hadičku a v te hadičce si potom pošlu dráty. Ještě chci ale sehnat nějaký tlumící materiál a všechno podlepit, jelikož jsem teď dělal výfuk a občas mi to v autě velice nepěkně skřípe :-D Taky ty zadní pásy nebo bůh ví co to tam pořád klepe a skřípe.. To už mi hodně dlouho leze na nervy, tak se bude hodně tlumit :-)
-
12:38:34 18.7.2011
Vojta : Já si na tu kabeláž udělal průchodku v přepážce pod přednim oknem u řidiče. Budíky mám ale v A sloupku, takže jsem se k ovládání světel a k zapalování dostal jednoduše. Jestli to jde nějak od středu palubky nevim.
-
12:36:39 18.7.2011
Adys : On píše o elektronickém budíku, takže bude mít snímač tlaku v motorovym prostoru a od něj kabeláž k budíku. Žádná hadička.
-
13:21:12 17.7.2011
Ahoj, já jsem montil budík na tlak turba. Protáhneš ho přes hadičku od zadních odstřikovačů. Musíš se dostat do toho meziprostoru mezi motorem a palubkou, takže odmontíš stěrače, sundáš ten plast a u řidiče by měla védst hadička ta vede do zadních odstřikovačů. Mertix mi poradil, abych ufikl tu hadičku, pokud nebudu potřebovat odstřikovače, ale já je tam chtěl nechat, tak jsem vzal dlohý tvrdý a rovný drát, a vedle té hadičky jsem se proštoural až pod volant a natěsnal jsem tam tu hadičku od budíku tím se dostaneš pod volant, pak už si to uděláš podle sebe, kam to zapojíš :))
-
23:42:11 16.7.2011
Zdarec. Montil už někdo budík např. Auto gauge elektronický na tlak turba? Chci to hodit místo hodin do středu a přemýšlím, jak dostanu ten drát s konektorem z motoru do středu palubovky.
A dále by mě zajímalo, jestli v tom středu u rádia najdu všechny potřebné dráty, nebo budu muset pracně natahovat.
Je tam třeba :
fce Dimmer - connect to +12 headlight to activate
connect to ignition switch
a dále např i možnost připojit na O2 sensor EUC (to asi zapojovat nebudu)
Vidím to zase na slušný porod :-)
Kdyby to měl už někdo za sebou, tak bych byl rád za nějaké to podělení o zkušenosti :-)