Uchycení předního nárazníku

• Elkar
    No spíš by mě zajímal ten zadní kryt jestli je třeba?
  • JP
    Super, díky, už vim co shánět:D
  • POL 20VT
    2
  • POL 20VT
    ten šroub na tom nosníčku je pro kryt motoru,bohužel je to tam často vylámané..
  • HARIBO
    To se schvalne podivam za co mi drzi naraznik na predni/zadni casti podbehu! Na ten podbeh jsem prisroubovat ten velkej kryt pod motor co ja vim + na dve diry nekde pod nohama ridice a spolujkezce
  • JP
    Na druhý straně už to NASA upevnění upadlo, nebo se na něj zapomnělo (chybělo tam i několik šroubů který tam stačilo jenom dát, asi si dal Patrik šlofíka, ta práce se šroubovákem jednoho unaví...). Ta spodní část nosníku je koukám taky "pěkná".
  • JP
    Tady je jedna strana kde je očividně naprasenej nějakej šroub aby to provizorně drželo...
  • Honza
    zkus kouknout do eperu..podle vin.. rozpady skupin tam občas celkem dobře navedou
  • JP
    Je to možný, žádnej kryt tam na 95% neni. Jdu vyfotit to co nemam:D. Díky za ochotu:)
  • K0K1N 20VT
    asi nemáš,kryt motoru ne? Na něm je nárazník ze spod dost uchycenej.
  • Elkar
    Vyfotim, ale hoď sem fotku z kterýho úhlu to mám vzít.
  • JP
    Tak jsem si konečně našel chvilku abych pořádně kouknul jak moc mam ten předek doprasenej. Kromě toho že tam chybí několik šroubů mi přijde, že některý zásadní úchyty neni kam uchytit, takže tam nejspíš chybí nějakej kryt. Googlim googlim, ale nemůžu najít žádnej obrázek kde by bylo vidět, jak je ten nárazník uchycenej. Jde mi především o ty "zadní" části u podběhů... Nemáte někdo skladem fotku?:)