Výrobce Contitech a Febi?

• JP
    Od Starline jsem asi 2 měsíce zpátky koupil z nouze 3 obyčejný H1 žárovky (jiný nebyly) a v současnosti už nesvítí ani jedna... Něco pravdy na tom bude:-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    v čechách je to star line, obchodní název pro sračku jakéhokoliv druhu, ale kámoš co tahá auta a opravuje je tuhle firmu úplně miluje. Říká že za vrata to dojede a tím je naplněna závratná záruka za vynikající cenu. Dokonce i kluci ve skladu v autokelly když vydávají věci od starline si říkají tebe fešáku zase brzy uvidíme a nebo toho kdo to po tobě koupí.
    v návaznosti na nové informace upravuju své pojednání. Druhoška nabízená v čechách = sračka obecně, kdo chce jezdit nechť použije kvalitní díl nejlépe origoš
  • Giallo 1,8
    Jak to tak čtu, tak jsem rád, že jsem dal obě ramena origoš.
  • JP
    No, to jsi mě Marceli nepotěšil:-)). Už je to objednaný a v pondělí má přijít. Ale já s tim autem stejně najedu tak 10kkm a pak ho prodám, tak jen řeknu příštímu majiteli ať ho vymění o něco dřív...
    mě to připadá že do ČR díky našemu dementnímu způsobu nakupování (hraje roli jen nízká cena) proudí druhoška té nejvyšší sračkovosti. Např tlumiče už stojí za prd i od sachse a prodávají je jen jejich sladký obchodní plky a žvásty což si mnozí uvědomí až když to po 5tisKm je zase KO. Proto radši jezdím do HPsportingu na úpravu tlumičů,to pak šlape 100tisKm a za pár kaček se to pak zrepásne a zase to maká skvěle. Jinak monroe,gabriel,alko a kdo ví jaká sračka to nefunguje už v krabici. S ramenama obdoba,nová jsou krásná lesklá černá a za rok už mají spuchřivělý krytky čepů a ty čepy pak půjdou rychle do kopru. Je to ale jen reakce na přání zákazníka,90% lidí nehce díl kvalitní za slušnou cenu,chce díl levný a radši už se vůbec neptá jak bude dobrý a pak s vystrašeným pohledem uzdisráče čeká co to bude dělat. Zajímavý druhovýrobce na trhu je MOOG,ale stojí za zvážení zda dát tohle nebo origoš a pak 10let jezdit a nehrabat se v tom
    rozvody dávám pouze a jenom SKF,vodní pumpy buď taky SKF a nebo origoš. Na starém webu někdo nabízel i jiné VP a prý velmi dobré,už si ale nepamatuju kdo a co.Co se týká FEBI tak konkrétně přední ramena na coupe mizérie,vydrží tak 1rok a za tu cenu jsou poměrově velmi drahé,to je lepší za 5koupit origoše a mít je tam 10let!FEBI už mě nezajímá,prohráli u mě na sračku.Leda do prodejních verzí,tam jsou vynikající i starline díly,ale nebohý kupec se pak střelí do palice
  • von Raven
    Febi Bilstein se mi nezda spatna znacka, mam to v aute, ale rad se necham poucit
  • JP
    Netušíte někdo, jestli jsou to použitelný věci? Potřebuju rozvody a teď neni skladem kromě podezřele levnejch věcí jinej výrobce, než Contitech (řemen) a Febi (vodní pumpa). Febi je tuším Bilstein, takže by měli umět podvozky, ale vodní pumpy...?