Autoelektrikář okolí F-M POMOC!!!

• Turok
    Sonny luxus takze kdy tě s tím uvidíme na srazu? :)
  • Innocento
    Já jsem si říkal, kdy se do toho pustíš sám :-)
  • Sonny
    Včera jsem si řek že přece nejsem žádný ..... A za den mám o5 tak jak patří a pasuje celá elektřina. :D Jinak barva je z toho new ford focusu RS :)
  • sebo 1.8 16V
    no niekto kto aspoň elektriku zapájal Inak son to tu písal. Ale som nou nekomunikuje lebo podjebavam ale vytáča ma to keď si každý kto není elektrikár mysli ze ide o konektory ktoré sa inak zasunúť nedajú Každý ten drát ma svoj koniec a ten sa dá neisť podla kvalitnej dokumentácie "nesmú byt tam chyby" a by ste sa čudovali co taliani "dokážu".Takže jedine podla fungujúceho auta ak ty niekto tu napíše ze ovláda komplet zapojenie toho to auta tak je len optimista alebo veľmi mladý elektrikár A určite si videl zábere kedy sa chyť ne horieť auto nie je to vždy od motora ale aj od chybnej elektroinštalácie Ty sa v ňom budeš voziť
  • Turok
    Sonny luxus barva.. zelena kawasaki? jinak o elekt... nevím ale asi nejlíp to bude se s někym domluvit přistavit 2auto a zapojovat podle něj.
  • sebo 1.8 16V
    Ale už chápem prečo ma dohukanu elektriku aj moje FC keď to takto každý robí
  • sebo 1.8 16V
    Neboj jednoduché príde k tebe niekto kto ma FC 2 16VT rozoberiete ako tvoje a zapojíte ako ma on a ....:) Skúšať len tak mno neviem ci rozumne aj keď môžu konektory sedieť ale aj tak
  • Erikson Tipo2.0 16v
    uz ani psat neumim..melo to byt doprdele :-)
  • Erikson Tipo2.0 16v
    no.... doprede :-D
  • Denis 1,9 JTD:(
    Sonny: Klídek, zas tak hrozné to není. Já bohužel nejsem u FM, ale u Ostravy a spíš druhým směrem.
    Lachtan by neporadil?
  • kisik
    Možná si to představuju moc jednoduše ,ale jsou to samci a samice a možna by mohly pasovat i barevně kabely na sebe . Jinak pěkná barva :-)

Chce to klid :-)

• sebo 1.8 16V
    zabudol si dodať "Nechci to zadarmo, takže platím na ruku..." Zabezpečene opytovanie + strava
  • Sonny
    Díky za rady, se mi hodí. Všechny kabely byly popsané ale jelikož jsem potkal jednoho neschopného lakýrníka za druhým tak se to vlivem počasí rozpilo na té pásce i přesto že to byl centrofix.
  • sebo 1.8 16V
    Nechcem byt kur a ale "som" ak sa niekto toho ujme rob foto alebo hneť natáčaj si konečne pozriem 1000 pokračovaní nejakého seriálu čo môžu mat maričuj len ženy
  • Coupe73
    A sakra, automobilový bože stůj při něm :-D
  • sebo 1.8 16V
    No fajne............ Aj následný pobyt v liečebnom ústave?
  • Sonny
    Jsem bezradný :( Bohužel mi trvalo dát auto do kupy až po roce a půl, no a teď jsem na tom tak, že už to neumím zapojit. Pokud se najde dobrá duše, tak zajistím i odvoz autem. Nechci to zadarmo, takže platím na ruku...

Jinak kontakt: 774129842