rada chipování

• IceTnT
    vačky nechci dík...
  • nocarret
    vačky máš? mám tu 2 úplně nový Cufaro Racing .-)
  • IceTnT
    njn, a právě mi chytřejší nejezdíme ale čekáme na někoho kdo to naladí, při nejhorším to poputuje do fc performance no co no nic nenadělám
  • Honza
    přesně tak
    A pokud si s tím už bez nějakýho ladění, nebo alespoň bez nějaký základní mapy pro podobnej setup s těmito vstřiky jezdil, tak ten problém už tam asi bude a zřejmě budeš mít vyleštěný i válce zralý na přehonování...samozřejmě kontaminace oleje benzínem nedělá dobře ani ložiskům.. tudíš poškozená kompozice na šálách..

u takovejhle "pokusů" stačí málo a průser je na světě
  • PhoB
    Honza to myslel v tom smyslu, ze ti prilisne mnozstvi "benzinu" smiva olejovy film ve valci a tim padem si koledujes o problem...
    E85 sice olej moc dobre nerozpousti, ale tak jako bych to moc netrapil.

Tel. 775248197
  • IceTnT
    to honza,
    nevím co to píšeš, ale ten motor má se serii společný jen blok, pokud ty máš problém s kruhy nebo furt hulící tb28 to je tvuj problem.
    Ja jsem se ptal na neco jineho a na takove dotazy a narazky nejsem zvedavej
  • Honza
    je čas udělat pístním kroužkům pápá:)
  • IceTnT
    to PhoB:
    jj zkoušel, ale je to přechlastané hodně a jak dáš plný i ve vrchu se to uplně přehltí. Jinak mám i vstřiky 440cc ty jsem nezkoušel ale myslím že by byly lepší asi i dostačující. Napiš mi na sebe tel prosimtě
  • PhoB
    :) Uz jsi to zkousel nastartovat?

FC preformance ti s tim asi moc nepomuze, protoze v UK moc dostupnej E85 neni, pokud vim.

Pokud nikoho nesezenes, tak bych to mohl zkusit...
  • Milda20vt
    kolko stali tie upravy???
  • IceTnT
    myslím sériovou předělat, nechci nic jiného, na fc performance to delaj
  • IceTnT
    Najde se tady někdo kdo je schopnej udělat jednotku na 20vt? 630cc vstřiky, 3bary, turbo kkr430, tlak 1.4bar, bkr7eix, e85.

725120991 dík za odpovědí, jinak písty klika ojnice, šrouby apod. není série takže to vydrží vpoho, to jen tak.....