samovoľne prepínanie vetrania

• von Raven
    ne e lista a radio ven a pak jen pasovat prvni spodem stred vrch, urcite to bylo tak, kdo nema kulate hodiny ten to musi mit jeste vetsi pohodicku
  • Turok
    no mě se do toho taky znova nechce je to hrozná práce to tam pak napasírovat ..
  • von Raven
    jednou jeste nekdo rikal, ze je mala krabicka jak ma spolujezdec nohy ale nalevo bliz k radiu a ta resi otacky ventilatoru a tam to chce jeste vycistit kontakty, ale jestli to dela po vrtani do stredoveho panelu tak to bude spis jak pisu

taky jsem ho sundaval a pokud nemas kulate hodiny tak to jde v pohode, uz si to presne nepamatuju, ale bud prvni zasunes vrch a pak hodinama kolmo cely panel a davas bacha u vetraku, nebo zasunes spodek, pak kolmo cast u hodin a davas bacha na ty vetraky :) (myslim ze ty dratky jsou nekde mezi hodinama a vetrakama) a vrsek jen nakonci napruzis a zasunes
  • sebo 1.8 16V
    von Raven
    Mno to prerážanie skorej más asi pravdu aj keď sa mi to za toho boha nechce zase rozoberať
  • von Raven
    nebo skriply dratek jak si dupal do stredoveho panelu, nevim esli probiji nebo je jen napnuty a otresama za neco potahuje ale to bude spis ono
  • Turok
    che taky mi to dělá potom jak jsem stříkal ten středový tunel:)) myslel jsem si to že to bude v kontaktech..tuz to budu muset rozebrat znova:)
  • Motyl
    rozebrat a vyčistit přepínač rychlostí větráku
  • sebo 1.8 16V
    ako som odstraňoval tu gumu a nastriekal ten plast dochádza počas jazdy samovoľne spúšťanie a vypínanie vetrania .Už sa to tu riešilo len to neviem nájsť Dik