Menšie závady.

• amadeus69
    Směrovky se vypínají takovým bazmekem ve volantu, na mém coupé stačí volantem pohnout trošku a hned se vypnou na starém 16VT se muselo trošku víc škubnout jak to bylo už vyběhané. Pokud se to nevypíná tak ten mechanizmus bude už ojetej, nebo to někdo rozebíral a poku*vil to. Zkus to rozebrat a zkontrolovat (sundat volant a ty plasty za ním).
  • JP
    Já mam Coupé 94 bez airbagu a směrovky se vypínaj bez problémů. To měla i stodváca proboha, pochybuju že by to topmodel FIATu z 90.let neměl...
  • Innocento
    Elkar : Kdo ví :-) Já si právě nedokážu představit, že by to auto, jako je Coupé, nemělo :-)
  • Elkar
    Innocento: vážně? tuhle se tu taky tvrdilo, že každý coupé má airbag, já ne, mám místo toho klakson. Takže s těma směrovkama nevím nevím. I když je fakt že v tý době to bylo už dost standardní.
  • Innocento
    U směrovek vypínání volantem je
  • Elkar
    Pokud vim tak u smerovek neni vypinani volantem vubec.

A u predniho sterace se mi to stane obcas kdyz to vezmu moc pomalu tu packu.
  • Shaman
    Ahoj mladež.Mám take menšie broblemi s auto.Nefunguje mi zadny stierač a strešne okno a smerovkasa mi nevypina volantom len ručne a predny stierač ak vypnem tak sa zastaví kde on chce. Ak viete tak poradte ako to opraviť ale čo vymeniť aby to išlo ako má? Dakujem.