Zustava vyset pedal spojky

• brakes
    zdarec to dela hlavni spojkovy valec jsou tam špatne gumové kroužky
  • Honza
    CrMo setrvák určenej pro 16VT, OMP přítlačák pro dedru turbo + zvětšenej přítlak na 100kg lamela OMP 228 a funguje naprosto normálně.. chyba je někde ve vedení- vzduch, válečky (oba dva), hadice
  • Lenoš20VTLE
    loni jsem měl serii přítlačák letos mám zesílenej a dělá to taky s origo lamelou jsem neměl žádnej problém
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jo a setrvák to taky nedělá, protože to dělal jak origo, tak odlehčenej.
    Leoši, nevím, ale mě to dělalo jak s origo lamelou, tak s obkládanou lamelou a pak i s keramikou... v lameme to nebude. vystřídal jsem 2 přítlačáky, a taky pořád stejný. a pomocnej váleček mám už novej cca 2 roky.

ten zakopanej pes je někde jinde a nebo je to v tom, jak sme se kdysi bavili, že to dělá ta pružina pod pedálem...

šlapejte spojku do půlky a je po problému... je to levný a výživný... :-D
  • Lenoš20VTLE
    to je problem keramiky a stím asi nic neuděláš
  • Honza
    pedálovej a ovládací váleček vyměnit za nevej- už nechoděj tak jak by měli.. a proto nevrací...

pak řádně odvzdušnit..
  • K0K1N 20VT
    mě to dělá jen když je brzdovka hodně zahřátá z prudkého brždění a to mám vše v sérii asi zkusím taky vyměnit a odvzdušnit
  • JP
    Je teda pravda že jsem jí nechával měnit před 5 lety a od tý doby jsem ani nic nedolil, musim jí už vyměnit.
  • JP
    To se mi začalo stávat 14 dní zpátky a myslel jsem že je spojka KO... 5x jsem kvůli tomu koukal jestli je dost brzdovky, po 2 dnech mi to nedalo a přestože jí tam bylo od oka dost, tak jsem jí dolil. Jenom to zabublalo a hladina zůstala stejná:D. Takhle jsem tam dolil postupně skoro půl litru a spojka běhá jak zamlada.
  • LWQ
    Me zustala taky vyset ... Kdyz odesel spojkovy valec :-D ... jen tak na okraj ...
  • Lenoš20VTLE
    problem je spojka stačí udělat doraz pod pedál a je vše vyřešeno
  • Fik
    Ok,kouknu jeste na brzdovku jak to s ni vypada,dik Radku
  • Luxor
    přidělej si zarážku zespod spojk. pedálu myslím že to tu někdo tak má :-) Asi to nebude Tvůj případ, ale pedál zůstává viset i když je třeba nějaký problém s brzdovkou resp. okruhem (zavzdušnění, málo brzdovky - resp. to nemusí být poznat jak je tam vzduch...) Mě to např. dělalo když jsem měl povolenou spojku (matku) na ABS a mírně to tam vzdušnilo :-) Přes rok se to hledalo, ke konci už to ale chc.lo :-) jinak ale u té keramiky si na to stěžuje fakt spousta lidí...
  • Fik
    To zkousimale kdyz tomu davam,tak casto na to zapomenu a zmacknu to az dolu a spojka zacne viset.
    dělá to více lidem... nemačkej spojku až na dno ale jen do půlky...
  • Fik
    Chtel sem se zeptat jestli to taky nekomu dela? Dal sem keramiku OMP,novej pritlacak lehkej setrvak a v teto kombinaci mi zustava vyset pedal spojky,kdyz motor vytocim k omezovaci tj. asi 7000 ot. +- a asi po trech nebo ctyrech vterinach zase spadne a jede,nestalo se to uz nekomu nebo nema s tim nekdo zkusenost? kdyz motor netocim,tak je vse OK. Dekuji za kazdej rozumnej napad