rezerva

• Shaman
    Ahoj mladež.Mám take menšie broblemi s auto.Nefunguje mi zadny stierač a strešne okno a smerovkasa mi nevypina volantom len ručne a predny stierač ak vypnem tak sa zastaví kde on chce. Ak viete tak poradte ako to opraviť ale čo vymeniť aby to išlo ako má? Dakujem.
  • Innocento
    Já mám zkušenost na služebním autě, že by to vhodný bylo. Protože po tom, co to kolega aplikoval (nebyl jsem u toho) do zadního kola, tak to kolo začalo dost často házet a na dálnici mi chvílema přišlo, že uletí. Nakonec bylo na vyhození. Navíc, když si představim, že něco "navíc" vytlačim do kola, tak to nebude dělat dobrotu a mělo by se to zase dostat ven. Zkušenost mam ale jenom jednu.

Nakonec mi to jedno zadní kolo v práci vyměnili za letní rezervu (v zimě) a nikdo nic neřekl. Pak jsem to auto vesele rozšvihal na dálnici. Ale to už je jiná pohádka :-)
  • Luxor
    jj foukneš a hned jedeš... píšou že máš zajet k nejbližšímu pneuservisu, ale není to úplně nezbytné...
  • Elkar
    Jako je fakt že ta moje rezerva je za těch 17 let netknutá. Takže ta guma se už tak nějak drolí mi přišlo posledně.
  • Elkar
    Luxor: to tam celý foukneš a jedeš jo?
  • Luxor
    rezerva většinou není potřeba, stačí ten spray na opravu pneu... konkrétně od Sonaxu funguje, pak jsem zkoušel ještě dvě jiné značky ale ty nezafungovali...
  • Elkar
    já už zkoušel i ten jejich origo hever a dá se to no...
  • Syky
    kamo po lonskych neprijemnych zkusenostech uz vozim.....

PS: ale nemzuu najit bezpecnostni sroub co mam na kole,takze je mi zase k hovnu,ale ted je to horsi :D
  • marcin
    syky nema zadnou:-D
  • Syky
    nebo jinou rezervu ---
  • Elkar
    tak to mas hnuty. je to tam docela natěsno, ale ten šroub je celkem přesně na středu.
  • Pegas77
    mama rezervu jaka ma byt ale jde mi do mista kam patri celkem hodne ztuha a i tak je stred mimo stred toho drzaku na prisroubovani, je to OK nebo mam mensi kufr? (auto byly kdysi podle vice priznaku bourany na zadek)