tak sabotér je na světě - opravdu to byl onen omezovač brzd
(přístup jak k penězům)
novej 2450 Kč :-/
taková blbina - bestak to funguje jako kohoutek na benzín na pinckovi - jen na pružinku :-D
nebrzdí zadek
-
14:06:54 31.5.2011
-
13:22:33 31.5.2011tak zkus jeste odpojit trubicku pred tim zatezakem zda tam tlak jde a pak bych resil novej ten srac... sehnat novej jde ale cena cca 3000kc.. :/
-
13:02:48 31.5.2011jasný díky za poučení, ale jak zašroubovat PÍSTKY vím (ty mám v poho)
Mluvil jsem o těch plovoucích šroubech kde většinou min. ten spodní zatuhne
to je fuk, to neřeší můj problém: kdy už z hačičky před třmenem nekapne po sešlápnutí pedálu ani-ň (pedál je tvrdý)
teď jsem to koumal a ten rozdělovač/omezovač či jak se tomu nadává je v .... rezavej zatuhlej .. pružinka která ho ovládá tam už ani nebyla
dá se to sehnat nové? -
12:08:34 31.5.2011na pistky v brzdicich je jinej figl... ono ne nadarmo se auta davaj do servisu kdyz o tom nic nevim, ale to je ceskej narod usetrim , nejsem vemento to zvladnu a pak ty auta podle toho vypadaji.. tim pistkem musis tocit jako sroubovat a tlacit na nej...
-
10:40:38 31.5.2011přifrčel jsem coupatem do dílny a že bude stačit v zadu rozhýbat ty plovoucí šrouby na brzdičích a eljhle ono mu nejde dazadu ani za mák tlaku - sundal jsem i tu poslední hadičku jestli nenjí ucpaná... a prostě nic, ale je mi divný že na obou stranách
mě napadá stad jen nefukční rozdělovač brzdného účinku ... ?
poradí někdo něco/zkušenost