Stěrače

• von Raven
    no od 80 nepotrebujes ani ten jeden tah... myslel jsme jako ze jeden tah za packu, nebo jeden tak po okne a zpatky :)
  • von Raven
    tak vcera chcalo a mam na okne rain off z tesca, ted se prodava i na shellkach, nevim kde je levnejsi ale od 80 sly kapky cvrnkem pryc a nestiral sem, kolem 60 sem to obcas lisknul steracema a jeden tah stacil
  • Koty
    do myčky vubec nejezdim, tím to nebude...ale zkusim to odmastit, jak říkáte a uvidí se
  • von Raven
    sem chtel rict ze my tu dalnicu nemame ale mame ale mame :)) a s nejdelsim tunelem :)) tam taky neprsi :D
  • jiří
    Von Raven taky jsem měl jednou nějakou rallye směs co od ňákých 60km/h nepotřebovala stěrače. Ale je to docela zákeřný. Na dálnici pak ani nevíš že prší a kokrétně já sem nedopad zrovna nejlíp:)
  • von Raven
    tak nejak... a nebo jsi byl na mycce a protahlo ti to i okno lestenkou nebo voskem nebo jinym sajrajtem... ten rain off se uz prodava i na shellce za bodiky a sterace nepotrebujete
  • Luis
    bud máš mastné přední sklo a bordel na něm, nebo ti asi špatně sedí stěrače na skle...
  • Koty
    Tak jsem si koupil nový stěrače, jel sem za deště, ale pořád se to rozmazává, čím to může být?? Poraďte
  • von Raven
    myslim ze ma coupe vpredu 19" sterace a kup cokoliv spravne bys je mel menit kazdy rok, hlavne ne jen menit gumicky nebo ty smejdy s dvema gumama co vemou bordel doprostred a roztiras to zas
  • Koty
    tak já si koupim taky bezramínkový, akorát jakou velikost?? nebo jak poznám že to bude pasovat na coupe...
  • Luis
    taky mam bezramínový a je to paráda...
  • Honza
    no lepší stěrače už najdeš na kterýkoliv líp zásobený benzínce, tak mi nákup stěračů přes net přijde zbytečnmej..:)
  • Vojta
    Ravic: Já bych se takové drahé bál nahodit, protože bych o ně do týdne přišel v té naší čtvrti tady :-D
  • Fugasik
    Nedávno sem si koupil grafitový značku ted newím a nemůžu si stěžovat ten delší stál asi 180 a kratší 90kč
  • Ravic inesperto
    mam je a jsem spokojenej ...http://cartuning.cz/zbozi/produkt-2317/sterace-bos ch-aerotwin-sada-53-a-43-cm-stiraci-listy.html
  • Koty
    Ahoj mam problém mam na autě ještě puvodni sterace co tam byly a kdyz stiram tak mi akorát rozmažou čelní sklo, chci si koupit nove tak bych se chtel zeptat jaky by jste mi doporucili a kdyztak nejakej link sem hodit dikes ....