Ako odstranit kryt popolnika pod radiom?

• Gonzo
    Dakujem za rady, zistil som ze sa da nabit aj cez USB z PC, aj ked to teda trva...

skusal som to vylupnut, tu pruzinku, podarilo sa mi zlomit tu lavu cast, ale stale to nechce von, tam vpravo to drzi ako cert:) Nechcem to este viac dolamat, zatial ale nie je treba.

....................................
    Inak, mam ale dalsi problem, ktory som si vsimol na ceste do Francuzska, a to, ze mi prestala ukazovat rucicka benzinu spravnu hodnotu, zostava stale na maxime - co je dost neprijemne, vzhladom na to, ze vo Francuzsku sa plati vopred az potom sa tankuje, cize to musim kuskovat.

Na toto easy fix asi neexistuje:)
  • POL 20VT
    žádnou osičku nemaj, jak máš pružinku venku tak jsi defakto za nejhorším, měl si je tím pádem už na levé straně vysazený z pantu, ta pružinka je kolem něj..
  • POL 20VT
    nechápu? Ta pružinka je nejhorší, za pomocí tenkýho plochýho šroubováku to jde v pohodě vycuknout bez poškození, sám jsem to takhle řešil, musíš se trochu snažit..:) 5min práce a ani škrábaneček
  • Jozef16VT
    Skús niekde na benzínke kúpiť rozdvojku, alebo niečo podobné so šnúrou a inou kratšou koncovkou, ktorú by si tam dostal.Ja by som to riešil asi tak.Niečo takéto:
    http://www.e-karavan.cz/images/produkty/nahled/791 .jpg
  • Gonzo
    bohuzial ten plugin je moc dlhy, a nedokazem ho tam narvat lebo to ide zo sikma (tie dvierka presne zabranuju rovnemu "zasunutiu" :)

Tu pruzinku sa mi uz podarilo vytrhnut, ale nejde to vypacit a nechcem si zase znicit celu palubku:)
  • Feki
    Bez toho aniz bys vynesl stredovej panel to asi nedáš..Je to prichyceny ze stran,zádný šrouby nic..Akorát tam vycvaknes pruzinku nalevo a pak to s trochou štěstí vypacis ale jak jsem řekl,dělal jsem to když jsem měl panel dole..
    Jinak nechápu jak ti to tam nejde,však když ty dvířka otevres tak jsou dole a neprekazi ne?
  • Gonzo
    Ahojte,

poprosim o info, ako odstranit ten kryt popolnika pod radiom na model 20v. Robim akurat 3500 km po europe, momentalne v Toscansku, a mam taky smiesny "problem", ktory mi znacne komplikuje zivot.

Ide o to, ze nemozem si zapojit navigaciu do zapalovaca a uz mi dochadza baterka (zapinam si ju iba v kritickych situaciach:) ). Nemozem si ju zapojit, lebo sa mi kvoli tym dvierkam neda zasunut ten plugin do zapalovaca. Zistil som to az ked som odchadzal z domu a nemal som to cas riesit. Snazil som sa to vreckovym nozikom nejak vylomit ale nejde to:))

Bude mi velkou pomocou ak mi poradite jednoduchy postup bez pouzitia ineho naradia ako srobovak:)