Jízda

• Tom
    Tak jsem dneska chtel vyzkouset klimatizaci. Na volnoběhu když auto stálo drželo otáčky jak má. Zapnul jsem ventilátor topení a otáčky už začali kolísat. Poté jsem zapl i klimu a auto začalo chcípat? To samé i za jízky když vyhodím rychlost tak to děla to samé? Nevíte někdo kde může být problém?
  • Tom
    Jo díky kluci. Auto je to super tak doufam ze mi dlouho vydrží
  • Feki
    Hlavně to roztoč jako motor..:) sou tu i tací co roztočí cely auto a pak brečí..;)
    Jen si chvilku pojezdi v klidku,zvykej si na auto,času vyzkoušet si jet tak rychle bude ještě dost..;)
  • Alejandro
    to je normální, coupe točí 7000 otáček, tak to roztoč:P
  • Tom
    Tak to jsem moc rad že je auto zatim v poho :-) to aby člověk na to trošku šlápnul aby se dostal na tu 200ku. Auto mám asi 14dní a jel jsem zatím max těch 130km/h což uplně stači
  • krisz
    Ahoj Tom,ano je to normalne,ja mam 16VT a pri 3500ot idem 140km/h,ty mas trosku kratsiu prevodovku ako ja...a da sa dostat aj na 210km/h,kamos ma tiez 16V ako ty a on dostal na 210km/h...
  • Tom
    Ahoj lidi
    Mam kupěčko 2.0 16V ,r 1996, je normalní že když mam zařazenou 5 rychlost, 3500ot/min a jedu 130 km/h ? Da se vubec dostat až k te udáváne 200 km/h ? Moc by mě zajímalo jestli nemá auto nějakej problém. Dík za radu