věčné téma "rozebraní předních světel"

• Luigi 16VT
    Jj .. taky mám na kapotě jeden "malinkatý" airbrush ... ale dalo to práce :-)))
  • Feki
    Jinak uz bych tu v klubu nebyl první kdo stříká..;) David (sonny) dělá s klukama dobrý věci..
  • Feki
    No takhle: měl jsem možnost si vybrat,bud delat airbrush nebo tetování,brush zacal delat kámoš,uz umi fakt pecky,je ze stejny skoly jako ja a zacal bombit sprejema na zeď a teď dělá airbrush no a ja mu taky z časti nechci fusovat do umu,tak jsem chtěl něco svyho a vím ze tetování by me určitě bavilo a dělalo by mi radost a byla by to cest kdyby někdo nosil na svým tele mnou udělaný obrázky..A chtěl bych to v tom i někam dotáhnout..Uz jsem rozhodnutej,jen nasetrit na tu základní sadu na tetování plus věci okolo,dá se to sehnat tak za 3000,- plus vazeliny atd takže žádná extrémní investice jen ted dost spolikalo auto a ještě zanedlouho dovolena takže až po dovce se do toho pustím..;)
  • Phoboss 1,8 16V
    To Feki: a neuvažoval jsi o airbrushi? Hmm když umíš taková kouzla, myslím že zákazníci by se ti ať už jen z klubu jen hrnuli :)
  • Feki
    Diky...az se cervenam..:) vazim si kazdy pochvaly a jsem rad ze se libi..
  • Ravic inesperto
    Lukáší..pro mě jsi sakra BOREC...RESPECT
  • Feki
    taky zalezi na velikosti formatu atd..;) ale to je myslim kazdymu jasny ze cim vetsi,tim to dyl trva..:)
  • Feki
    to je ruzny..nekdy se s tim delam min,nekdy vic..trabik tak 5 hodin,Skyline cca 10hodin,baba s puncoskama 16hodin,Terka blondynka cca11 hodin, mama cca 13hodin,slecna na zidli cca 7hodin.. Vse podle fotek,na ziivo to jde taky ale predstavte si ze by mi nekdo mel cca 12 hodin sedet modelem..:D Jde to i rychlejc ale kvalita neni kvantita..;)
  • Syky
    to je proste neskutecna parada...jak to asi tak dlouho trva? treba ta baba nebo ten trabik ?
  • Feki
    detail..;) staci..na rajceti to nemam,mozna to tam nekdy hodim vsechno..tady jsem dal tak nejak co se libi me..a staci..
  • Feki
    tuning Trabika..:))
  • Feki
    tak teda jeste jedna pani..:)
  • Feki
    moje mamina..:)
  • Feki
    taky kamaradka..;)
  • Feki
    taky pani..:)
  • Feki
    Dobre tak sem neco dam.. Tohle jsou moje jalovy leta jeste co jsme s kamosem kreslili do Tuning Magazinu..1.misto kategorie profesional Citroen C4..
    ...jinak Tome normalne to pritelka nebyla,vybral jsem fotku slecny co ji zamerne je podobna ale ses asi 10tej co rika ze je to ona.. No jsou si hodne podobny..:)
  • Dr.Ravic
    teda klobouk dolu, to je parada... tvou pritelkyni jsem poznal, i kdyz jsem ji takhle nikdy nevidel:-))))
  • Feki
    Vy jste blázni..:) no tak já sem zejtra něco dam teda..:) diky
  • Coupe73
    souhlas, dávej další, nebo dej odkaz na rajče
  • Shaman
    Daj dalšie kludne. Taky talent sa musi ukazovať.
  • LUKE 1.8 H8C
    Paradní obrázky, fakt nádhera. Nejhezčí je ta ležici ženská. Ser na světla a dej sem další obrázky :-)
  • Shaman
    Mám 41 rokov.Uvažujem nad tetovanim už 20 rokov.Ale k tebe by som šiel aj ako prvy kludne.
  • Shaman
    Skurvene peknéééééééééééééééééé!
  • Fugasik
    Taky si ti lehnu na stůl :D:D
  • Coupe73
    To zní dobře :-)
  • Feki
    Jeste mi visej nejaky kresby na prani,neni vubec cas..ale jak poplnim co jsem nasliboval tak neni problem..:P ;) zanedlouho se vrham na tetovani tak snad budou uspechy a treba budu mit i klubovy zakazniky..:)))
  • Coupe73
    Je to nádhera. Nechal bych si od tebe něco namalovat :-P
  • Feki
    diky..ale dal jsem to sem jen pro predstavu,nechci to tu zaspamovat coz uz se stalo tak kdyby to komukoliv vadilo at rekne ja to smazu..;)
  • Coupe73
    Fekino klobouk dolu. Bomba!
  • Feki
    a tady to co mi lezelo na stole..;) kamaradka..
  • Feki
    jeste dukaz..:) :P
  • Feki
    tady mas dukaz..;) jak to vznikalo..;)
  • sebo 1.8 16V
    Tie 4obrazky si akože tvoril ty mno neviem :)
  • Feki
    http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.1084057633314.2013004.1582565726
  • Feki
    4. to jen pro predstavu..;) kdo chce videt mini-galerku a je na FB klidne at se mrkne..;) sry za spam ale rady uz tu probehli takze co..:)
  • Feki
    3.
  • Feki
    2.
  • Feki
    Hele chytrolini..:D to bylo za 2 min hotovy..:D se s tim nebudu prc*t ne? :) Ale komentare husta! :D
    ...jinak aby jste vedeli mam za sebou umprumku a kdo me ma na FB tak vi ze tuzkou celkem i umim..:)
    1.
  • Milda
    ty novější jsou o nervy, ale už sem uspěšně dvě sady udělal. Chce to trpělivos. Horkovzušná pistole či trouba nepomůže. Jestli někdo zkoušel pálit to lepidlo či roztavit horkovzuškou tak ani za boha. Nejlepší je na okrajích tu gumu rozříznout nožem (třeba na koberce)a co celým obvodu. Pak vzit šroubovák a pokusit se to podstrčit pod to plexi. Důležitý je to oddělit alespoň 1cm. A pak pomalinku šroubovákem páčit a kousek po kousku pomalu oddělovat další a další. Ale jde to hooooodně blbě. Ale kupodivu to plexi vcelku vydrží velkej tlak. Jinak drží to přilepený i zevnitř, což je největší problém. Nebo další metoda: vzit nějaký pevná drát ve tvaru U, strčit pod plexi a jet po hraně plexi, která drží lepidlo a pomalu oddělovat.
  • Shaman
    A už take stare že je na kapačkách.
  • Shaman
    Ano je to ženske telo.Len už nie najmladšie. ((((((-:
  • _ACE_
    Lukáši v tobě dříme talent dej se na malování.
  • Coupe73
    Ty woe, na to prvním obrázku, to je ženský tělo a kozy ne ? :-D
  • sebo 1.8 16V
    To je dáka šifra?Mal som sa lepšie učiť :(
  • Fugasik
    picasso :D:D
  • Feki
    obr.
  • Feki
    Caute,ted jsem to asi pred tydnem a pul delal..Mam novej typ svetel a ty jsou zalepeny nejakym sajrajtem co zaboha nejde..Nahral jsem to v troube na teplotu ze na tom nesla udrzet ruka a stejne ne a ne to povolit..Takze u prvniho svetla jsem si bravurne odlamal ten vnejsi plast co je za nim zastrceny to plexi kolem dokola jak jsem to pacil a sroubovak se opiral o to.. U druhyho jsem vymyslel lepsi reseni..Nahral jsem to stejne..Pak jsem se snazil odpacit kousek toho plexi aby se odlepil v miste kde je to pevnejsi no a pak kdyz se plexi v tom kousku trochu odchliplo tak jsem sroubovakem opatrne zajel az za to plexi dovnitr a pomalu a opatrne jel tim sroubovakem dopredu a odlepoval to plexi,je hodne pruzny az jsem se divil a slo to rychleji a lip a nic jsem si neodlamal..Jen bacha at si nerejpnes tim sroubovakem zevnitr do plexi..:) A taky kdyz to vytahujes z trouby aby sis nestrejch o ty topny telesa jako se to debilovi povedlo me zejo,stacila setina a uz tam je malinka spalenina..Ae co..No prilozim narychlo udelanej obrazek jak myslim to s tim sroubovakem,snad to z toho bude zrejmy..:)
  • Coupe73
    Už jsem rozebral celkem asi 3 sady světel a vždy to šlo v pohodě. Nikdy jsem to ani nenahříval. Ostrým nožíkem pěkně kolem dokola, něco se vydloube a pak pomaloučku místo po místě po kousíčkách podebírat a přizvedávat. Ne najednou, aby to neprdlo, ale po kouskách přezvedávat až se to krásně oddělí. Hlavně trpělivost.
  • LUKE 1.8 H8C
    Omlouvam se, ale starší tema jsem letos se stejnou tématikou nenašel.

Mám novější typ a rozehřál jsem troubu na 100°C a stejne to nejde odlepit.
    Jediný, co mě napadá, je to vydrolit, ale to je strašná drbačka.

Neznate někdo nějaký jiný figl, jak na to ?