Pomoc

• Janinka 2.0.16VT
    Tomet:jo v poho ,taky jsem to nepsala ve zlém ale pro vysvětlení.
  • Janinka 2.0.16VT
    Tomet: Tak za prvé jsem nepsala že cítím smrad z výfuku ale že je cítít podivný smrad.Odkud vychází netuším.A za druhé to hlavně cítil i kamarád který jel za námi a na to čazení z výfuku mě právě upozornil a taky vysledoval kdy to dělá a kdy ne.Abych to viděla já z auta ,tak bych musela mít krk jak žirafa.
  • Janinka 2.0.16VT
    No nevím,při normální rychlost to ani nečadí ani nesmrdí,začíná to při rychlosti zhruba 170.Nevím,ale kdyby to bylo turbo nedělalo by to i při nižší rychlosti?A co by to mohlo dělat jinak?
  • nocarret
    no to máš pravdu, já myslel jako že preventivně .-)jinak máš maila ju .-)
  • Honza
    no než těsnění, tak někdy stačí udělat pořádný roviny..on ten blok a hlava je občas křivej jak prd*l...a to nezachrání sebelepší těsnění...
  • nocarret
    no jezdí ale s tim hybridem by to chtělo minimálně a to řikam bez nadsázky pořádný těsnění pod hlavu!!
  • JP
    Tak dneska jsem se koukal asi 10x při studenym i teplym motoru a nikdy ani čmoudík, takže se tunit zase nebude:)
  • Honza
    no chtělo by to každopádně doladit ŘJ, ale myslím že chip od Nocarreta by to pobral... hodně lidí v zahraničí takto jezdí bez problému...
  • JP
    Honza: To je třeba <a href="http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Brand-New-REAL-GARR ETT-T3-TO4E-t3-t4-Turbo_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZ p1638Q2em118Q2el1247QQcategoryZ33742QQihZ009QQitem Z190215630078QQrdZ1QQsspagenameZWD1V" target="_blank">tohle</a>? Je potřeba měnit něco v motoru, ECU apod.? Díky:-)
    <p>
    Jinak moje turbo je nejspíš OK, pára už je pryč...
  • Honza
    JP -spíš byhc tam dal hybrida T3/4 ..velmi elegantní a účinný řešení...
  • Janinka 2.0.16VT
    Napište mi někdo jak se fakt pozná ,že jde turbo do kytek.
  • Jan Paukovic20VT
    JP-kdybys mel 20VT tak bych rek dej tam gareta 28R-28RS ale takhle bych se obratil na marcela ten ma skusenosti i zazemy.
  • JP
    Jo, ale já to mam teda bez podivnýho smradu, cejtit je stejně jako vždycky, takže asi fakt jenom pára...
  • JP
    :-) Zrovna před 5 minutama jsem se vrátil z garáže se stejnym problémem. Olej mi to nežere vůbec a doteď to nečadilo, ale teď jsem nastartoval abych zajel do garáže, šlápnu na plyn a bílej kouř... Nejdřív jsem se zděsil, ale rozuzlení je nejspíš takový, že teď Coupé tejden stálo a ve vejfuku je voda. Když jsem to pořádně vytočil, tak začala cákat ven...:) 1.8 mi dělala po dlouhym stání to samý a GTV taky, takže doufám, že turbína to nebude. Jestli jo, tak tam rovnou fláknu nějakou větší (má s tim někdo zkušenosti?):)
  • Mila84
    jako laik to typuju na odchod turba do věčných lovišť
  • Janinka 2.0.16VT
    Poradte mi prosím ,když to trochu víc ohulím ,tak mi čadí z výfuku a je cítit podivný smrad.Olej ale neubývá,co to může být?dík