Farba

• Shaman
    Bolo to tesnenie pod termostatom. Od koho som to kupoval tak to už gitoval. Len mi to zabudol povedať. Dal som novy termostat,tesnenie a aj čidlo a je to v podiadku.
  • Luxor
    je to rozbitý?
  • Luxor
    je to rozbitý?
  • Shaman
    Ahoj mladež. Pišem tu aby som neotvaral novu tému a nebol zjebany. Jedna otázka- Vojdem do vytlku /díra v ceste/ voda sa mi vyvára a neprejdem ani 20 KM a voda je fuč.Vojdem zas do vytlku /som šikovny/ voda sa mi už nevyvára a prejdem kludne aj 500km a všetko je v poriadku. Čim to je???
    DAKUJEM.
  • ByTOP
    Prosím, zná někdo označení červené metal?
    viz obrázek: http://minis05.rajce.idnes.cz/Fiat_Coupe_1,8_16V_PRODEJ#DSCF2033.jpg

Měl by někdo doporučení lakovny - Mladá Boleslav, Kolín, Nymburk...

Díky za informace
  • Shaman
    Dakujem Feki.Dám namiešať aj aj a skusim a dam vedieť a aj fotky.
  • Feki
    Shamane nevim teda jestli je to na 100% tak ale co vim tak Ferrari cervena je Rosso Corsa 322 DS
  • Turok
    problém je v tom, že tady na foru nejsou v nabídce všechny barvy (odstíny), ve kterých se coupečka dělala.
  • Marťas16vT
    Když už je tu dotaz krzevá barvu, tak mi nějak nesedí zdejší označení u členů. Podle tohoto rozdělení mám na autě 810 metallic electric blue. A protože chystám taky celolak, opsal jsem si kód barvy z pod kapoty a ejhle - je tam FI 421/A BLU BLITZ MICALIZZATO M.S., verniciatura originale Glasurit. Je to ten stejný odstín nebo nějaká spécie?
  • Feki
    ;) taky jestli jednou pjde na lak tak budu chtit davat takovou nejpodobnejsi nebo cernou..
  • Shaman
    Feki Dakujem. Rosso Corsa number 168
  • Shaman
    sebo nie som lakernik. Len čo ja spravím to je spravene tak ako ma buty.
  • Feki
    Vygoogli si Rosso Corsa nebo Rosso Corsa number atd..
  • sebo 1.8 16V
    Shaman si lakovník? Odkiaľ si? Za koľko si ochotný nastriekať? Teda ak to neje problém
  • Shaman
    Ja si ho spravim sam len čislo farby neviem.
  • sebo 1.8 16V
    ja len pripojím ešte otázočku koľko asi taka sranda vyjde ten celo-lak
  • Shaman
    Ahoj mladež. Aké čislo červenej farby sa najviac podoba na Ferrari červenu? Chcem tať celolak. Dakujem.