Rozmýšlím prodej

• Fugasik
    Jen si ho nech :)...
  • Orlík
    Tak to já bych to určitě do depozitu nedal mám levnou pojistku takže by to nebylo potřeba to dát do depozitu.Tak teĎ fakt nevím jestli prodat za málo nebo to nechat stát.
  • Jan Paukovic20VT
    Tak ale to je chyba suistemu poslal bych jim potvrzeni od dopravky o znackach v depozitu a vyc bych se snimy nebavyl.
  • kisik
    On normálně odevzdal značky na cajty,odhlásil pojistku a za rok a půl mu Sdružení Pojistitelů poslalo dopis s výzvou k zaplacení atd. ..
  • Jan Paukovic20VT
    Tak to je divny ja letos po 2 letech prihlasil coupe a doplati jsem jen 50 kc za ubjehly dalsi rok a v pohode.
  • kisik
    Pozor na to ,že když dáte značky do depozita ,tak jdou jen na rok ,potom se automaticky zase přihlásí,aniž by vám někdo řekl. Brácha takhle letos platil skoro 20t ,za nepojištěné auto. Přitom už bylo rozebrané ,ale bez odhlášení- protokol o eko likvidaci.
  • Turok
    no a nebo ho prodáš za pár drobných.
  • Orlík
    Já prostě teď nemám na to ho opravovat ani s ním jezdit.Takže myslíte že ho mám radši nechat stát a až budou peníze tak ho opravit a nechat si ho?
  • Erikson Tipo2.0 16v
    maxi lentilky :-D
  • von Raven
    hod na to plachtu a nech 20 let spat a prodas to za 200
  • Shaman
    Ja som kupil svoje 2.0 20v 1997 za 2000e v top stavu.
  • ZdenysM.L.
    k darování :-)))
  • Elkar
    28 tisic... a pak mu vyctes zavady a slevis mu 5 tisic a bude to. :D
  • Orlík
    Rozmýšlím prodej svého coupé nemám představu za kolik.Za kolik myslíte že se dá prodat?Je to 1.8 r.v.1997 najeto asi 140000 km s pár závadama. Jako uložení zadního ramene je tam potřebná ta sada opravná. Nefunkční centrál,je potřeba nový drážkový řemen, a zadní tlumiče.