-
20:13:15 8.5.2011
chlapi, všem díky moc za příspěvky !!!
-
17:23:28 8.5.2011
Mno zase až tak nešetri malý stabilizovaný zdroj na 5 volt Inak nemáte niekto foto ako to vyzerá šupnúť autorádio namiesto stredových prieduchov kúrenia ďik
-
16:18:13 8.5.2011
na napajeni mp3 bych pozil nejaky delic z dvou odporu a pripojil na 12V
-
13:34:46 8.5.2011
Chlapci to je jednoduchy vec,potrebujete len jeden zosik,a co ma mp3-ka vystup na sluchatko,tam zapojite zosik,bude mat trosku vacsi sum,ako s radiom,ale to nikomu nebude zavadzat(12rokov mam skusenosti s autohifim,uz to viem)...Druha vec,napajanie mp3-ky,kupis aspon 2nabijatelne baterky do toho a mas to vyrieseno,s takou baterku mp3 vydrzi min.15hodin...
-
12:55:58 8.5.2011
Co to vyřešit z MP3 do zesiku, na něčem sem viděl, že neměl autorádio, a měl jen v palubce Mp4 s displayem...takže to de...
-
12:32:53 8.5.2011
Uz jsem to videl..budiky dole místo rádia a rádio mel frajer soupnuty místo větrání nahore ve středovým panelu..Navic mel rádio s vyjizdecim displayem takze elegantně vyřešil vyjíždění displaye tak aby neprekryval zádné ovladače-tak jak je tomu dole v původní poloze rádia..Vypadalo to i dobre,hold se ale musel zbavit toho stredovyho foukani..
-
12:32:16 8.5.2011
Nechce zasahovat do origo stavu...
-
12:21:38 8.5.2011
nebo je dej misto topeni v palubce u vokna
-
12:08:21 8.5.2011
Tak daj preč popolník a na jeho miesto možeš dať budíky...
-
11:55:40 8.5.2011
Nene, výbornej nápad, taky mě napadl :-) Ale zasáhl bych do origo stavu a to se mi nechce :-(( Vím, že je to trochu vaření z vody :-) , že toho chci hodně, ale raději se obejdu bez hudby než bez budíků :-) Takže jediná možnost asi fakt ta mp3 s rádiem....nejřív bych si zjistil jak moc je to náročný a jestli by to aspoň trochu hrálo :-)
-
11:39:04 8.5.2011
Možná to bude volovina, ale co to autorádio přesunout do přihrádky u spolujezdce? :-) Sežeň náhradní dvířka, ať si neničíš svoje a laboruj.
-
11:33:34 8.5.2011
Díky moc za příspěvek :-) držák budíku se mi nelíbí, hlavně jeho umístění, proto vymejšlím asi nemožný :-))
-
11:17:56 8.5.2011
To víš, bude potřeba nějakýho kompromisu. A přijde mi zvláštní si takhle komplikovat cestu k hudbě, když se ten A-sloupek nebo držák na palubní desku přímo nabízí, ale třeba máš pádnej důvod proč ho nechtít. S tou MP3kou by to samozřejmě šlo uđelat, ale řešení je to hrozně prdelní a nejsem si jistej, jestli by se to dalo vůbec poslouchat :-)
-
08:16:46 8.5.2011
Ahoj všem, chtěl bych Vás poprosit o radu, info. Mám v plánu si pořídit přídavný budíky ( teplota oleje, tlak turba ). Nosič- sloupek, co je k tomu účelu k mání si pořizovat nechci. Jediným místem co mě napadá, abych do ničeho nevrtal a neměnil nijak interiér, je místo určený na rádio.
Zároveň, ale hudbu v autě mít chci :-( Jediný co mě napadá je rozměrově malá mp3 s rádiem, která by se vedle budíků vešla. Teď otázka, jestli by se to dalo technicky s autoelektrikou nějak sladit? Další věcí jak mp-trojce zvýšit výkon, aby utáhla repráky. Je to vůbec reálný? Napadá Vás kdyžtak třeba jiný řešení, jak mít hudbu v autě? Díky předem za jakékoliv info.