Problém kolísání otáček

• Feki
    ...no jsem si rikal ze je mi to novinka..:)
  • Honza
    u divněválců seřídíš tak vejšku bočního okýnka:)

tohle je čistě 4 válcová záležistost, s ještě navíc toho správnýho bloku z 1966:)
  • Feki
    Jak se serizujou otacky na coupe? A kde najdu VAE ventil? - taky me to zajima...
  • Honza
    jednoduchá oprava- odpoj vae ventil a seřiď otáčky volnoběhu za tepla se zaplejma spotřebičema na cca 950..

dražší oprava- kup novej za cca 6000+,-
  • Pegas77
    me to dnes udelalo pred krizovatkou, pulsace 2000 - 1000 - 2000 , vypl jsem motor a znova nahodil a už OK (2.0 16V)
  • von Raven
    logicky
    zkus pohledat diru v hadici sani mezi vzduchovym filtrem a klapkou, nebo vycistit bordel pod tim krokovym motorkem, nebo zkusit jestli se nezadrhava
  • Erikson Tipo2.0 16v
    ja to odpojil za chodu a chciplo mi to.
  • Miras.tn
    tak petr mi pak volal vysvětlil co to je zkusil jsem to odpojit za chodu motoru a nic to nezmenilo porad stejne =(
  • Miras.tn
    krokovej motůrek tod je? :-D
  • Kubajz20VT
    zkus za běhu odpojit krokovej motůrek, uvidíš co to udělá...
  • Miras.tn
    Pak ještě dotaz jaké máte vůle u zdvihátek?
  • Miras.tn
    Ahooj prosím o radu jestli někdo nevíte co to může být?Máme fiata coupe 2,0 16V a když nastartujem tak auto točí asi necelou minutu až do 3 000otáček pak to spadne a kolísá to mezi 1200 až 2000 pořád to takle dělá a nechce přestat nevíte čím to může být?Jinak je možný že to je kvůli rolítlímu katiku?že se to ve vejfuku někde ucpává?Předem dík moc za rady.