-
18:09:16 12.5.2011
díky pánové:) pokusím si ohlídat tu alpinu a kdyžtak šáhnu po něčem podobném. Ale díky za odpovědi
-
07:09:52 11.5.2011
je to tak, srovnavat cinu a znacku je jako srovnavat mp3 a wav. kdyz neslysis to druhe, tak ti to prvni pride dost dobre, ale kdyz muzes srovnat, najednou zacnes slyset zvuky, ktere tam nikdy predtim nebyly a i kdyby sis mesic nemyl usi :D
je fakt ze ciny maji spoustu blbinek navic a vypadaji nekdy i lip, ale u radia jde hlavne o zvuk a pokud to nechces osolit tak neres cinu, ale kup jeste levneji u vietnamcu :D
-
21:40:55 7.5.2011
Ja v roku 2004 som kupil alpine cda 9812rb radio a len doporucujem,lebo tie alpiny su neznicitelne,doteraz bezvadne funguje ani laser netrebalo vycistit za 7rokov...Podla mna vyser sa na tie kokotske znacky,kludne si kup alpina alebo clariona(mam 12let skusenosti s auto hi-fim,a len doporucujem) a za tie peniaze dostanes len kvalitu,nic viac,nic menej...Za menej peniaze doporucujem este kenwooda,vynikajucy pomer cena/vykon,len doporucujem...Reproduktory Ground Zero 16MK2,Impulse comp 6.5 a este Sinus Live,zarucim,ze budes velmi spokojny :-)
-
13:47:05 6.5.2011
zkus toto jak to dopadne:
http://elektro.aukro.cz/alpine-iva-d106r-dvd-autor adio-s-vyklopnym-lcd-i1599999271.html
Každopádně FC není moc na tyto rádia dělané, jelikož bude usazeno velmí nízko, řidič neuvidí nic a vzadu se budou dívat taky velmi ízko, jeliož je tam velmi nízko usazený rámeček na radio. Jedině mně napadá, radio nasadit nahoru jak jsou ofuky k topení, ale zase o ně přijdeš a bude s tím jebačka.
-
10:21:47 3.5.2011
nejsem hudební expert ale to co generujou za zvuky čínský rádia je šílenost... a myslím že fakt nejsem náročnej na poslech ale to je o hlavu jak je všechno ořezané a utlumené... zatím všechny noname číny co jsem slyšel plus věci od sencoru... ty papírový bedny samo nejsou špica ale v první řadě je potřeba rádio co trochu hraje, při už hodně vyšších hlasitostech (na hranici nebo za hranicí toho co je vůbec schopné alespoň výkonově utáhnout čínský rádio) pozoruju že bedny ještě zvládají hrát nezkresleně ale problém je s rezonancí, pak dalších 10-20proc navíc a teprve nestíhají ty papírové bedny... takže mě dojme když vidím jak někdo koupí bedny za co nejlevnějš nebo "něco mezi" a k tomu superhypermultifunkční noname čínu nebo sencor rádio, ono to vydává vysloveně pazvuky ale majitel je spokojený to mě dojme ještě víc :-) Přitom by stačilo koupit za 3litry rádio, případně ještě decentně vytlumit.
-
02:12:46 3.5.2011
Taky bych se na to vykašlal. Neni to všechno stejný, jenom všechny neznačkový číny jsou stejný. Mam asi 2 měsíce Alpinu a rozdíl ve zvuku proti předchozímu Blaupunktu je naprosto dechberoucí. Vždycky jsem si myslel, že mam špatný repráky, protože to začínalo zkreslovat už při docela nízký hlasitosti (rozplizlý drnčivý basy) a rádio jsem koupil nový jenom proto, že u toho starýho přeskakovalo CD na každym hrbolu, ale pak jsem to vyměnil a hrálo to fakt nesrovnatelně líp. Ještě jsem koupil zesilovač a DLS repro, ale to rádio a vytlumení dveří udělalo zdaleka největší rozdíl. Moje autorádio musí v první řadě hrát, televizi v autě nepotřebuju a navigaci mam v telefonu:)
-
15:03:33 2.5.2011
čína patří na talíř ne do auta...
-
19:20:43 29.4.2011
zdvojnasobit cenu auta a este cinou, to by ta cina musela chodit po dvou a nejmin 3x denne kou** jinak by se do auta nedostala
-
12:29:50 29.4.2011
Kup si na aukru alpínu, s pinckem nemám zkušenosti, sony taky nejsou špatný. Pokud tam chceš subwoofer a nějaký lepší repráky, tak při nízkých hlasitostech toto rádio bude šumět a mít nekvalitní přednes. Na volume subwooferu taky zapomeň a jeho pásmo. Opravdu i ta nejstarší alpína na CD 35w hraje asi 4x víc než sencor 4x50w. A to nemluvím o kvalitě. Zvlastní zkušenosti. A od té doby kupuju jen alpínu:-)
-
15:07:37 28.4.2011
nj ale která osvědčená značka umí tyhle věci za 5000...? a Timouš? to je kdo?:D
-
14:35:25 28.4.2011
Jimmy ohledně audia se obrat na Timouše...
-
12:06:07 28.4.2011
radši bych za ty prachy koupil nějakou osvědčenou značku nez noname:-)Už párkrát jsem se spálil a místo hudby produkoval jen šum:-)
-
10:25:23 28.4.2011
Je to stejná čína jako všude, ted jezdí výrobci do číny na veletrhy a objednávaj si zboží a tady na něj jen lepí štítek se svou značkou. pak se všichni diví že ty dvě věci jsou uplně stejný ale Sencor to má o polovinu levnější než Philips... asi to bude tím dražším štítkem :-)
já bych se toho nebál...stejně je to všechno stejný... a štítek YUK si můžeš přelepit třeba samolepkou s bílým jablíčkem a budeš originál :-)
-
08:19:40 28.4.2011
zdravím :) našel jsem si vcelku zajimavé rádio
http://auknet.cz/p14906-1din-dvd-autoradio-s-56-lc d-gps-dvbt-model-yuk-dm5288.html má vše potřebné co bych rád a z juesej(USA) mám možnost za polovic cenu...ale nvm nějak mi značka "YUK" není známá...nemá tu někdo nějaké zkušenosti nebo info jak je s životností a kvalitou? díky moc