Přední kotouče 20V Turbo

• K0K1N 20VT
    já mám omp tady od marcela za 5000 kč a závodní desky, bohužel nevím značku, jsou od kamaráda co dělá u alfy mechanika a měl jsem je jen za flašku :)v zadu brembo max a taky závodní desky. musím říct, že to brzdí jako prase :)

• miro20vt
    Kupoval som to vsetko cez Maartyho ale skus. Zimmermani sa zevraj nevyrabaju na20VT ale maju vela dier takze mensia brzdna plocha zazil som na subare a nic moc
  • Zbynas
    Martin: MK-Racing znam a znam primo i Radovana z Karlovic a uz sem mu psal at mi zkusi navrhnout nejakou good cenu :) tak uvidim co mi napise, Tarox je fakt kvalita,ale drazsi varianta no..
    Miro: Mas odkaz nejaky,nebo kde si je sehnal ty OMP? Jeste otazka co Zimmerman,vydrzi u tohoto auta nebo pujdou do pryc? Díík
  • miro20vt
    Nazdar ja som ta supnul OMP (vrtanodraskovane) desky DS2500 a som s tym dost spokojny treba ich zahrievat ale inac v pohode
  • Martian 20VT Plus
    http://www.mk-racing.cz/tarox2.htm
  • Zbynas
    Zdravím ve spolek,

mám jednu otázečku ohledně brzd na 20V Turbo, chci pořizovat komplet nové kotouče a desky..nějaké doporučeni,tipy,rady,odlazy? Chci něco lepšího(vrtané,drážkované). Diky moc za radu ;)