stahovačka oken-problem

• Milda
    taky zkusím:-)
  • Elkar
    no jo v elektrice problém nemám, jen třeba vyčistit namazat a jedem
  • karel 6
    panové ,pokud nemáte v čudu spínač,stačí pěkně namazat vodítka okna.Používám mazací spraj/asi silikonový/od Bernera.Hlavně aby se mazání dostalo až do vnitřku mechovky,a pocelé délce.
  • Elkar
    já to co nevidet budu u spolujezdce cistit tak pak dam vedet jak to dopadlo... nova sstahovacka je za nejaky 3 tisice, cili eventuelne to koupim.
  • Milda
    Mám podobný problém. U řidiče mi okno funguje normálně, ale u spolujezdce pokud jej dám až dolů, tak se mu moc nechce navrch, ale až je někde v polovině, tak se kupodivu rozjede jak nic. Přemýšlim nad novou stahovačkou nebo myslíte že by stačilo vyčistit?
  • Erikson Tipo2.0 16v
    Fiat=Vecny boj :-D
  • weiron
    tak zmena po nastartovani nejede ale po ujeti par metru na hrbate ceste zacne fungovat ale jen u ridice. skouseno 3x. druha strana ani necvakne to je asi po nem. nebo hledat kontakty? je pravda že měl už předtim divny zvuk..
  • weiron
    potrebuji pomoct. nejdou mi otevirat
    okna. z niceho nic když mackam talcitko tak v pojistkovce neco cvakne ale nic se nedeje. nasel sem že by mela byt pojistka z boku za deklem nad pojistkovkou 30A. mam tam jen 25A-ky ale vsechny jsou v poradku. Může to byt spalenim motorku? jinak v aute šlape vše a žadny skrat nebyl. mel nekdo stejny problem?