Výměna vzduchového filtru

• Feki
    Eriksone přečti si tady na foru rady a navody,tam si odpovíte na otazky..
    Jinak vse az k filtru vyhazet,není na skodu k filtru dodatecne odněkud privyst cerstvej chladnej vzduch..
    Vysledek: s kuzelem i s dirama v boxu podle rad a tipů zvuk paradne zhrubne a zhloubne,co do tahu tak moje zkusenosti jsou že s konusem je odspoda linejsi trochu,zato ma dost vzduchu v horním spektru,upravenej box je v tomhle mozna lepsi,tah se v celym spektru trošičku zlepší..Toť moje postřehy..I kdyby to dalo 00 hovno tak za ten zvuk to stoji..;)
  • Erikson Tipo2.0 16v
    ja jsem akorat poznal zvuk,fuj lepsi je seriovy,ale potreboval bych to nejak tez vyresit at to lepe saje.Pres ten papir nic moc.Jekdocnejake napady aniz bych tam musel vrazet ten sportovni filtr?
  • Elkar
    všechno vyhaž až přímo k sací rouře. to co tam maj od výroby je proto, že ten vzduch to saje dole "pod" blatníkem.
  • sebo 1.8 16V
    a potom nápis postrehy zvuk aj nejaké postrehy na výkone
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jasně že můžeš... to je jen nějaký tlumič sání... vyhaž to všechno až k filtru a tam nasaď kužel.
  • Miras.tn
    Zdravim mám prosbu koupil jsem jsi kulaty filtr tzv. sportovní chci ho ted nahradit za originál jenze nevim kcemu je část co je pod hlavní částí filtru.Od filtru vede trubice k masce a na ty trubici je přiděláná další krabice co je jakoby hned za nárazníkem pod hlavním filtrem můžu jí normálně dát pryč jako ten hlavní filtr?2.0 16V Předem dík moc za pomoc.