Turbo na 300 PS

• PhoB
    Martian: mam v aute prakticky ten Stage2 hybrid (delal jsem si ho sam, takze zrejme nebude 100% odpovidat jejich popisu).
    Preladuji k nemu jednotku, tak sem vlozim brzy nejake reference. Problem je, ze nemam zkusenosti, jak funguje seriove turbo, takze ti nereknu pocity :)
  • Martian 20VT Plus
    No jo, každej jsme nějakej :)
  • Elkar
    Co tady furt zkoumáš. Marcel se ti snaží říct, že není třeba nic zkoušet nebo laborovat a analyzovat grafy. Chceš 300 PS? Tak si kup kit na upgrade a je to.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    žádné nové poznatky nevyvíjím,už je to vypoznatkované do využitelných mezí :-)
  • Martian 20VT Plus
    Ahoj Marceli, jsou nějaké nové poznatky ve vývoji, týkající se turba pro 20VT?

tohle určitě znáš:
    http://www.turbodynamics.co.uk/shop/download/fiat_ coupe_20v_turbo_hybrids.pdf
  • Martian 20VT Plus
    Variable Geometry Turbo?
  • Martian 20VT Plus
    Víc by se mi líbilo turbo s menším lagem + ceramic Ball Bearing, ale výkonější než TB28...
    v dobrovolnosti se meze nekladou,nasypat do něj můžeš co hrdlo ráčí :-)
  • Martian 20VT Plus
    na RSo bych to viděl už na jiný písty a ojnice. Mám svůj motor rád, chci aby byl veselejší :)
    GT28RS pojede dobře,dejme tomu 330k z toho dostaneš a jestli je ten motor v kondici tak to přežije. jestli je v posledním tažení tak se to jen urychlí
  • Martian 20VT Plus
    tak aby motor nedostal infarkt po par kilometrech :) Lepší odezva a akcelerace na 3/4.... rychlostní stupeň. Bude se to dělat po sezóně při výměně spojky.
    to už je dávno vymyšlený,stačí vědět co to má do budoucna umět a podle toho se to naladí od počátku aby se to dělalo jen 1x :-)
  • Martian 20VT Plus
    V podstatě taky sháním radu kterou variantu zvolit, "lepší" turbo než je TB28. Které bude mít větší zátah v celém spektru otáček motoru... a pak komponety které by k němu dobře hrály. (Pumpa, FPR,chip,FMIC, SIP, výfuk...