Kola prosim radu

• Honza
    nám uletělo:) usáplá zadní nápravnice, karoserie do šrotu... psal sem tady na to v minulosti "story"...
  • Coupe
    Kdyz mam kolo 17x7 r17 udelaji mi pneumatiky 225/45 r17 sirsi kolo nez pneu 215/45 r17? pujde to poznat?
  • Džanek
    plovouci srouby sou dost rozsireny takze nebezpeci vylozene nehrozi. Nicmene budes muset resit jeste vymezovaci krouzky resp. zvetsovani stredovy diry u kol s dirou mensi nez ma fiat tedy 58.1mm.. Jemny problem muze nastat i s delkou tech plovoucich sroubu.. mrkni po netu jak jsou dlouhe a jestli to bude stacit pripadne s podlouzkou. Takze bych taky spis pohledel kola primo na fiata. Obcas se nejaky naskytnou.
  • Coupe73
    Plovoucí šrouby používá hodně lidí a co jsem slyšel jsou i schválené. Ale i já se vždy držím "dej tam to co tam patří".
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    neslyšel jsem že by to někomu někdy uletělo,ale dobrovolně bych to nikdy nepoužil
  • Coupe73
    http://www.elektrony.cz/

Máš tam i konfigurátor. Tahle stránka je všeobecně známá a třeba ji znáš
  • Coupe
    Chci si koupit nove kola a vsichni prodejci mi nabizeji kola o rozteci 4x100 a plovouci srouby. Mate je nekdo? Je to dobre? Neuleti mi kolo jak pojedu? A nahodou nejakou dobrou stranku s kolama nemate?