Náporové sání

• Feki
    Tak nejak jsem to myslel...:)
  • Honza
    já nemám nápor:) pokud vidíš díry v boku airboxu, tak tam přetlak vniknout ani nemůže... násus tak jak mam tam je proto, že to radikálně snižuje teplotu nasávanýho vzduchu...

po palbě na dálnici se dá na sání po otevření kapoty udržet ruka... bez násosu riskuju popálení:) takže to sráží radikáln teplotu nasávanýho vzduchu, protže to ensaje z motorovýho prostoru, ani z toho nesmyslu an dchladičem..
  • Feki
    Taky mam napor zespod narazniku stejne jako ma Honza tady v klubu..Premyslel jsem prodlouzit filtr az dolu do narazniku aby to melo prisun vzduchu porat ale nevim co by to delalo s tak dlouhou rourou..
  • Feki
    Kubo tim nicemu neublizis...At uz pred airbox nebo pred konus,chladnejsi vzduch dela autu vseobecne lip,tim ze tam odkudkoli privedes cerstvej vzduch tomu podle me rozhodne neublizis..;)
  • Kubajz20VT
    Myslel jsem to tak že bych navedl z nárazníku rouru přímo před nasávač airboxu, tak by se dostávalo do sání více vzduchu. Nedělalo by to neplechu??
  • Hi-Fick Coupe
    Suzuki GSXR ma naporove sanie mal som taku a poviem vam to bola sila ked som udrel plny kotol a od 10tisic otacok do 16 tisic to ako keby malo turbo a cim som siel rychlejsie tym to malo vacsi tah fu to bola vec
    a to bola len 600-vka
  • Coupe20VT PLUS :-D
    kawasaki ninja má myslím náporové sání.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    u 20vt ne,ale jedna japonská motorka to kdysi měla
  • Kubajz20VT
    Zdravím máte někdo zkušenost s náporovým sáním na 20VT?? Je to vůbec vhodný?