-
16:48:31 7.4.2011
U těch kroužků jde asi o to, že na nich repro pevně sedí. Když se to dá přímo na plech, tak tam bude nějaká netěsnost která se při vyšší hlasitosti rozvibruje a udělá bordel. Dal jsem kroužky 10mm a vlezlo se to pod původní tapec (což byla podmínka celý akce), ale možná by to chtělo ještě o kousek nižší, u některejch repro by teď mohl mlátit závěs o mřížku.
-
16:44:08 7.4.2011
Fotky jsem nedělal, v tom návodu od nocarreta je to nafocený dostatečně... Akorát jsem teda zadělal i ty 3 velký díry (až se mi vysype centrál nebo stahování okýnka, tak to bude větší zábava:D). Jediná díra ve dveřích kterou jsem nechal žít je ten spodní odtok vody. A samozřejmě okýnko:). Teď mam jenom dilema, jestli nemam zase prodat zesilovač a repro co mi ještě ani nepřišly, protože s těma současnýma chrastítkama to i na rádio hraje tak, že mi to stačí:D
Kroužky z MDF - nevim jakej maj účel nebo jak přesně "fungujou", ale bez nich to má tendenci při vyšších hlasitostech drnčet.
-
15:26:39 7.4.2011
Fotky si teraz nerobil? Ta MDF doska pod repraky ma účel tlmenia prenosu rezonancie na dvere alebo?
-
01:35:04 7.4.2011
Tak dveře mam vytlumený, vřele doporučuju, ten rozdíl stojí za to:)
Ale zajímalo by mě jak kdo táhnete kabel k zesilovači od baterky? Nemam ho kudy prostrčit do interiéru, teď jsem ho natáhnul "provizorně" pod tim blatníčkem přes dveře (dál do kufru už to neni problém), ale rozhodně se mi to tak nechce nechávat...
-
03:26:41 5.4.2011
-
22:34:35 4.4.2011
Ten stary web je jaky? Tak jak mi to popsal Hi-Fick coupe tak jsem to uz delal ale nejakyma spatnyma materialama. Mohli by jste mi tady dat nejaky odkaz kde jsou za nejakou prijatelnou cenu. diky
-
02:11:54 4.4.2011
podívej na starej web...kája tam má myslím návod
-
22:35:18 3.4.2011
budes potrebovat:
Asfaltove platy (najlepsie su tie s hlinikovou foliou), alebo na baze kaucuku
a mozes ale nemusis ANS penu
no najskor zloz tapacira su tam 4 skrutky na imbus a od spodu su este asi tiez tri...no vnutornu stranu plechu dveri odmasti technickym benzinom a poriadne a ak tak je od vyroby taky cierny plat ten nahrej teplovzdusnou pisolou a zoskrab dolu potom odmasti ...nasledne nalep platy narez si ich na velkost asi 20x50 cm bude sa ti s tym lepsie robit, za repro mozes nalepit tu ANS penu ak chces (nemusis)...no a na koniec prelep vsetky otvory to su tie diery v plechu cez co si tlmil vnutro(predides akustickemu skratu)a zaloz tapacir... to bz malo byt vsetko
-
22:10:31 3.4.2011
autohifiklub.cz tam to najdeš
-
21:44:56 3.4.2011
Jak a cim mam dobre vytlumit dvere?