Benzin 98

• Feki
    Proc by to byl placebo efekt? :)
    I kdyz treba nepoznas vyrazne rozdil,rekl bych ze po par letech se zeptej trysek atd jak se jim libil polskej benzin nebo 95ka ve stylu Ono..:)
  • Elkar
    už se to řešilo několikrát, je to spíš placebo efekt, zvlášť 100 benzín.

I obyčejnej natural 95 může bejt dobrej.

Jinak ze zkušeností. Bral jsem racing, vervu i carreru a nejlepší je asi omw, čili carrera..
  • Erikson Tipo2.0 16v
    muzu potvrdit,kdyz jsem bral 95 tak jsem mel nejak velkou spotrebu.zacal jsem brat shell racing a asi se mi to jen zda,ale je to takove zivejsi a vice najedu.
  • Feki
    Shamane gratulace a dávej pozor,obcas zazlobi ale i tak to byla i u me láska na první pohled a milujem se po dvou rokach stále..:)
    Jinak detonacni čidla nechci mlžit,proto radsi radit nebudu který verze ho mají a který ne..Vím že muj 20V NA 98+ ho ma.. Ale jelikož se jinak nazývá senzor klepani tak to asi knocking senzor bude..;)
  • Pegas77
    ktere verze Coupe maji ta detonacni cidla ajak presne zjistim ze je mam? (jsou ta ta knocking senzors?)
  • Shaman
    DAkujem. Ja som coupečko kupil pred 7 dnami. To je moje prve auto tak sa ešte len zoznamujeme.Ale jedno je iste-z mojej strany to je laska na prvy pohlad.
  • Feki
    Navic kdyz to jde,vezmu racing na shellce,podle toho co Shell tvrdi tak tohle palivo ma i omezovat zanaseni vstrikovaci soustavy/cistit vstriky,no a podle letitejch testu ma mit to palivo maximalne pozitivni ucinek na chod motoru..
    Takze kdyz uz investujes takovy penize do predrazenyho benzinu tak mas alespon dobrej pocit ze tomu autu dopravas....;)
  • Feki
    No pokud vim tak alespon muj motor ma myslim ze to je ,,detonacni cidlo´´ co rozpoznava oktanovy cislo v benzinu a podle toho upravuje smes/predstih..moc tomu nerozumim kazdopadne z praxe jsem vypozoroval ze kloudnej benzin mi vydrzi dyl nez nejaka sracka odnekud..Proste celkove je tomu autu lip,je to trosku znat..
  • Shaman
    Ahoj Feki. a ty na to? lepšie to ide? Nevadi to ničomu?
  • Feki
    :))
    No nejen zkousel,ja ani 95ku neberu kdyz nemusim...Jen 98 nebo 100ku..;)
  • Shaman
    Ahojte. Skušal niekto tankovať benzin 98?
    Ano či nie?